Conference League

VIDEO AS Roma - Feyenoord: finala Conference League! Mourinho o duce pe Roma mai aproape de primul titlu continental 

AS Roma și Feyenoord s-au calificat în finala Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 23:51
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 23:59

AS Roma și Feyenoord sunt finalistele din acest sezon din Conference League. 

După meciul tur încheiat la egalitate, scor 1-1, AS Roma și-a asigurat calificarea în ultimul act al competiției datorită victoriei de pe teren propriu, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Tammy Abraham.

În cea de-a doua semifinală s-au întâlnit Feyenoord și Olympique Marseille. În Olanda, gazdele s-au impus cu scorul 3-2, fiind suficient pentru a-și asigura calificarea în finală, deoarece partida retur s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Finala Conference League se va desfășura pe 25 mai 2022, la Tirana, pe stadionul Kombetare, arena având o capacitate de 22.500 locuri. Meciul va fi transmis în direct pe PRO ARENA și VOYO.

AS Roma - Leicester 1-0 

Minutul 11 - GOOOL AS Roma! Lorenzo Pellegrini a executat un corner, iar Tammy Abraham a preluat perfect cu capul direct pe centrul porţii. 

Joi vom știi primele finaliste din Conference League, iar pentru un loc în ultimul act bătălia este strânsă. Jose Mourinho va trebui să o învingă pe Leicester pe Olimpico, după ce în tur scorul a fost 1-1, pentru a bifa a cincea finală europeană. 

AS Roma - Leicester, de la 22:00, LIVE pe VOYO 

În timp ce Marseille este nevoită să întoarcă înfrângerea din prima manșă, 2-3, pentru a juca finala Conference League de la Tirana. Neerlandezii au prima șansă de a se califica în ultimul act al competiției, după ce Dessers și Sinisterra i-au adus lui Arne Slot victoria în tur. 

Marseille - Feyenoord, de la 22:00, LIVE pe VOYO

Modifică setările cookies