"Pele a accidentat multi colegi iar Beckenbauer te omora cu intrarile lui" Maradona a luat foc dupa suspendarea lui Suarez:

"Pele a accidentat multi colegi iar Beckenbauer te omora cu intrarile lui" Maradona a luat foc dupa suspendarea lui Suarez:

Maradona i-a acuzat pe Pele si Beckenbauer ca ii fac jocul lui Blatter.

Maradona a intrat in "transa" dupa meciul Braziliei din optimi, dar si dupa suspendarea lui Suarez pentru 4 luni dupa ce l-a muscat pe Chiellini.

Acesta i-a atacat incredibil pe Pele si Beckenbauer, acuzandu-i pe acestia ca sunt oamenii lui Blatter. "Brazilia nu merita sa ajunga in sferturi. Tot jocul lor inseamna sa dai mingea la Neymar si sa astepti apoi ca el sa faca ceva cu ea. Iar Neymar are probleme fizice, nu stiu cat se mai asteapta de la el sa alerge".

Superstarul argentinian i-a jignit pe Pele si Beckenbauer: "Daca nu deschid gura sa ii dea dreptate lui Blatter, nu mai primesc niciun ban la sfarsitul lunii. Sa ii dai 4 luni lui Suarez mi se pare exagerat, dar sa mai si sustii decizia e si mai grav. Ar trebui sa taca din gura, mai ales cei doi. Pele a accidentat foarte multi colegi iar Beckenbauer baga niste tacklinguri de putea sa si omoare pe cineva", a spus Maradona citat de Corriere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies