CM 2014

"Pele a accidentat multi colegi iar Beckenbauer te omora cu intrarile lui" Maradona a luat foc dupa suspendarea lui Suarez:

Maradona i-a acuzat pe Pele si Beckenbauer ca ii fac jocul lui Blatter.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 10:07
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 10:21

Maradona a intrat in "transa" dupa meciul Braziliei din optimi, dar si dupa suspendarea lui Suarez pentru 4 luni dupa ce l-a muscat pe Chiellini.

Acesta i-a atacat incredibil pe Pele si Beckenbauer, acuzandu-i pe acestia ca sunt oamenii lui Blatter. "Brazilia nu merita sa ajunga in sferturi. Tot jocul lor inseamna sa dai mingea la Neymar si sa astepti apoi ca el sa faca ceva cu ea. Iar Neymar are probleme fizice, nu stiu cat se mai asteapta de la el sa alerge".

Superstarul argentinian i-a jignit pe Pele si Beckenbauer: "Daca nu deschid gura sa ii dea dreptate lui Blatter, nu mai primesc niciun ban la sfarsitul lunii. Sa ii dai 4 luni lui Suarez mi se pare exagerat, dar sa mai si sustii decizia e si mai grav. Ar trebui sa taca din gura, mai ales cei doi. Pele a accidentat foarte multi colegi iar Beckenbauer baga niste tacklinguri de putea sa si omoare pe cineva", a spus Maradona citat de Corriere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!