FIFA a starnit un scandal dupa ce i-a dat Balonul de Aur de la Mondial lui Messi! Cei mai buni jucatori de la turneul final

FIFA a starnit un scandal dupa ce i-a dat Balonul de Aur de la Mondial lui Messi! Cei mai buni jucatori de la turneul final

Messi a fost ales Balonul de Aur de la turneul final.

Messi a iesit cel mai bun jucator de la Mondial, desi nu a marcat niciun gol in fazele eliminatorii. Acesta a fost cel mai bun jucator in grupe insa apoi nu a mai reusit sa presteze un joc la acelasi nivel.

Totusi, decizia FIFA i-a infuriat pe multi jurnalisti, acestia nominalizand cel putin trei jucatori mai buni decat Messi la Mondial: James Rodriguez, Thomas Muller si Arjen Robben. De altfel, nici Maradona nu a fost de acord cu decizia FIFA: "Messi nu merita sa castige acest premiu", a spus argentinianul, citat de Gazzetta dello Sport.

Columbianul Rodriguez a iesit cel mai bun marcator de la turneul final, cu 6 reusite, fiind urmat de Muller cu 5 goluri si de Messi, cu 4 reusite. Cel mai bun portar a fost ales Neuer, care a primit doar 4 goluri in cele 7 meciuri, inchizand poarta cu Portugalia lui Ronaldo, Franta lui Benzema si Argentina lui Messi.

Pe langa cei trei, Paul Pogba a fost ales cel mai bun tanar jucator al turneului, desi Franta a iesit in sferturi.

Gheata de Aur: James Rodriguez
Balonul de Aur: Lionel Messi
Manusa de Aur: Manuel Neuer
Cel mai bun tanar jucator:
Paul Pogba

Cine a fost cel mai bun jucator de la Mondial? (28873 voturi)
 
Robben
35.22%
10168 voturi
 
Messi
15.85%
4577 voturi
 
James Rodriguez
24.94%
7201 voturi
 
Muller
14.85%
4289 voturi
 
Kroos
9.14%
2638 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Turiştii români cazaţi într-un hotel din Bodrum, evacuaţi după ce vegetaţia a luat foc
BRAT
Modifică setările cookies