CM 2010

Balaci: "Jucatorii sunt de vina pentru infrangerea cu Lituania"

Balaci considera ca jucatorii sunt principalii vinovati de infrangerea nationalei in meciul cu Lituania, primul din preliminariile pentru mondiale.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2008, 12:20
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2008, 12:22

"Piturca raspunde de rezultate, dar nu in totalitate. Jucatorii trebuie trasi la raspundere. Castiga o palarie de bani prin strainatate si la nationala nu sunt in stare sa dea o pasa. Sa nu ai o ocazie de gol, in afara de bara aceea din faza fixa...

"Jucatorii trebuie acuzati! Piturca, doar pentru selectie. S-a gresit si acum, si pentru European, dar, pana la urma, jucatorii, cand joaca, trebuie sa dea totul. Daca juca Sandu atacant, Kassai, extrema, ori Lupescu mijlocas, nu cred ca batea Lituania cu 3-0!

"Nu acolo este buba, ci la jucatori.Trebuie sa i se reproseze lui Piturca improvizatiile. Stefan Radu joaca la echipa de club fundas central, iar acum a fost utilizat fundas stanga, un fundas central la Steaua a jucat mijlocas la inchidere (n.r. - Mirel Radoi), iar altul, fundas dreapta la echipa de club, a jucat extrema (n.r. - Cosmin Contra). Cam asta e situatia...".

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies