Arturo Vidal Erasmo Vidal Campionate externe

Tatal lui Vidal a fost ARESTAT pentru posesie de droguri! A urmarit prezentarea fiului sau la Bayern in spatele gratiilor

Problemele cu legea fac parte din familia lui Vidal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:57
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 15:39

La cateva saptamani dupa ce jucatorul a provocat un accident cu Ferrari-ul sau si a petrecut noaptea la sectie chiar in timpul Copei America, tatal lui Arturo Vidal a ajuns si el in arest.

Erasmo Vidal a fost arestat dupa ce a fost prins de politisti cu doua cutite la el si cu un plic de cocaina asupra lui. Tatal lui Vidal a fost condamnat in trecut pentru tentativa de furt si port ilegal de arme!

Presa din Chile scrie ca Erasmo a urmarit in arest prezentarea oficiala a fiului sau la Bayern, care a platit 40 de milioane de euro pentru transfer.

Judecatorii l-au eliberat deja pe Erasmo deoarece cantitatea de cocaina era doar pentru consum personal si nu pentru trafic, iar cutitele erau de bucatarie si a motivat ca se indrepta catre un gratar cu ele.

Vidal a castigat anul acesta titlul cu Juventus in Italia, a jucat finala Champions League si a cucerit Copa America cu natioala statului Chile, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de la turneu. 

Vidal a fost criticat de mai multe ori in Italia din cauza vietii extrasportive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!