Arturo Vidal Erasmo Vidal Campionate externe

Tatal lui Vidal a fost ARESTAT pentru posesie de droguri! A urmarit prezentarea fiului sau la Bayern in spatele gratiilor

Problemele cu legea fac parte din familia lui Vidal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 14:57
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 15:39

La cateva saptamani dupa ce jucatorul a provocat un accident cu Ferrari-ul sau si a petrecut noaptea la sectie chiar in timpul Copei America, tatal lui Arturo Vidal a ajuns si el in arest.

Erasmo Vidal a fost arestat dupa ce a fost prins de politisti cu doua cutite la el si cu un plic de cocaina asupra lui. Tatal lui Vidal a fost condamnat in trecut pentru tentativa de furt si port ilegal de arme!

Presa din Chile scrie ca Erasmo a urmarit in arest prezentarea oficiala a fiului sau la Bayern, care a platit 40 de milioane de euro pentru transfer.

Judecatorii l-au eliberat deja pe Erasmo deoarece cantitatea de cocaina era doar pentru consum personal si nu pentru trafic, iar cutitele erau de bucatarie si a motivat ca se indrepta catre un gratar cu ele.

Vidal a castigat anul acesta titlul cu Juventus in Italia, a jucat finala Champions League si a cucerit Copa America cu natioala statului Chile, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de la turneu. 

Vidal a fost criticat de mai multe ori in Italia din cauza vietii extrasportive. 

Modifică setările cookies