Tatal lui Vidal a fost ARESTAT pentru posesie de droguri! A urmarit prezentarea fiului sau la Bayern in spatele gratiilor
Joi 30 Iulie 2015, 14:57

Tatal lui Vidal a fost ARESTAT pentru posesie de droguri! A urmarit prezentarea fiului sau la Bayern in spatele gratiilor

Problemele cu legea fac parte din familia lui Vidal.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

La cateva saptamani dupa ce jucatorul a provocat un accident cu Ferrari-ul sau si a petrecut noaptea la sectie chiar in timpul Copei America, tatal lui Arturo Vidal a ajuns si el in arest.

Erasmo Vidal a fost arestat dupa ce a fost prins de politisti cu doua cutite la el si cu un plic de cocaina asupra lui. Tatal lui Vidal a fost condamnat in trecut pentru tentativa de furt si port ilegal de arme!

Presa din Chile scrie ca Erasmo a urmarit in arest prezentarea oficiala a fiului sau la Bayern, care a platit 40 de milioane de euro pentru transfer.

Judecatorii l-au eliberat deja pe Erasmo deoarece cantitatea de cocaina era doar pentru consum personal si nu pentru trafic, iar cutitele erau de bucatarie si a motivat ca se indrepta catre un gratar cu ele.

Vidal a castigat anul acesta titlul cu Juventus in Italia, a jucat finala Champions League si a cucerit Copa America cu natioala statului Chile, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de la turneu. 

Vidal a fost criticat de mai multe ori in Italia din cauza vietii extrasportive. 1 comentarii
  • 30 2015
    n223 ce-ati facut ziaristilor? parca mergea la barca/real/manutd :)))))))...
Summit istoric între Coreea de Nord și de Sud. Kim Jong-un, însoțit de sora lui. ”Sper să rezolvăm problemele”. IMAGINI LIVE
BRAT