Campionate externe

Povestea fabuloasa care arata ca Ronaldo este OBSEDAT sa castige! Evra: "Stiti ce a facut dupa ce Rio l-a batut la tenis de masa?"

Cristiano Ronaldo a inceput senzational Campionatul Mondia. El a dat 3 goluri in Portugalia 3-3 Spania si a marcat la cel de-al 8-lea turneu final din cariera.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Iunie 2018, 19:50
Data actualizarii: Luni 18 Iunie 2018, 20:00

Cristiano Ronaldo stabileste record dupa record. La 33 de ani, capitanul Portugaliei a marcat la cel de-al 8-lea turneu final la care joaca. El a marcat la 4 Campionate Mondiale si 4 Campionate Europene.

Cu 3 goluri in poarta Spaniei, Cristiano Ronaldo a aratat ca este inca extrem de insetat de glorie.

Patrice Evra, fost coechipier al lui Ronaldo la Manchester United, a facut o dezvaluire foarte interesanta dupa meciul din ziua a doua a Mondialului.

Evra comenteaza turneul final pentru ITV si a povestit cum a reactionat Ronaldo dupa ce a pierdut la tenis de masa in fata lui Rio Ferdinand.

"Cristiano este o masinarie! Sa ve povestesc cum a reactionat cand Rio Ferdinand l-a batut la tenis de masa", a spus Evra.

"Noi am ras, dar Ronaldo a fost atat de suparat incat si-a trimis varul sa cumpere o masa de tenis. S-a antrenat timp de doua saptamani si a venit din nou la joc. L-a batut pe Rio in fata tuturor. Asta este Cristiano"
, a povestit Evra.

Evra a fost intrebat apoi ce jucator i-a cauzat mai multe probleme in duelurile directe, intre Messi si Ronaldo.

"Niciunul, doar ca de Ronaldo imi place mai mult", a mai spus francezul.

In final, Evra a spus ca Ronaldo iubeste competitia cu Messi si ca l-a facut mai bun.

"Ronaldo se bucura de presiunea pusa de Messi. Cred ca pe Messi il frustreaza, dar Ronaldo iubeste acest lucru", a incheiat Evra.

Modifică setările cookies