Luni 11 Iulie 2011, 10:37

Maradona l-a pus la punct pe "Batista stupidul"! Reactie umila a selectionerului dupa ce Maradona l-a facut praf: 


	Maradona l-a pus la punct pe "Batista stupidul"! Reactie umila a selectionerului dupa ce Maradona l-a facut praf: 

Maradona l-a facut praf pe Batista si i-a sugerat sa se poarte mai frumos cu Messi!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

"Trebuie sa avem grija de Messi, nu trebuie sa il mai suparam. Ne dor criticile, lumea ar trebui sa fie alaturi de noi, avem nevoie de ajutorul fanilor. Doar castigand vom reusi sa aducem liniste, dar de  Messi ar trebui sa avem mai multa grija", si-a schimbat Batista discursul inainte de meciul cu Costa Rica.

"In cel mai trist moment din viata mea, vreau sa il apar pe Messi. Nu il mai omorati, nu ii mai cereti sa joace ca la Barcelona, ca nu ii avem nici pe Iniesta, Xavi, Pique... L-am sunat saptamana asta si i-am spus sa stea linistit. Sa  nu puna la suflet, eu stiu cum e.

Inainte de Mondialul din 86, am fost pus la zid, desfiintat, presa ma facea varza. Sa isi vada de joc si sa nu bage in seama rautatile. Eu nu inteleg rationamentul stupid al lui Batista. De ce nu joaca cu Messi si Pastore in atac? Cu amandoi pe teren, ar juca altfel Argentina, Pastore s-ar potrivi perfect cu Messi", spusese Maradona pentru Ole.

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic