Duminica 10 Iulie 2011, 16:54

"Mama e pe moarte, nu il omorati si pe Messi!" Revolta lui Maradona la adresa Argentinei si a STUPIDULUI de Batista:


	"Mama e pe moarte, nu il omorati si pe Messi!" Revolta lui Maradona la adresa Argentinei si a STUPIDULUI de Batista:

Desi nationala Argentinei este ultimul lucru la care ar trebui sa se gandeasca zilele acestea, Maradona n-a mai rezistat si a iesit la atac!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

"In cel mai trist moment din viata mea, vreau sa il apar pe Messi. Nu il mai omorati, nu ii mai cereti sa joace ca la Barcelona, ca nu ii avem nici pe Iniesta, Xavi, Pique... L-am sunat saptamana asta si i-am spus sa stea linistit. Sa  nu puna la suflet, eu stiu cum e.

Inainte de Mondialul din 86, am fost pus la zid, desfiintat, presa ma facea varza. Sa isi vada de joc si sa nu bage in seama rautatile. Eu nu inteleg rationamentul stupid al lui Batista. De ce nu joaca cu Messi si Pastore in atac? Cu amandoi pe teren, ar juca altfel Argentina, Pastore s-ar potrivi perfect cu Messi", a spus Maradona pentru Ole.

Maradona trece printr-un moment extrem de dificil. Mama acestuia e internata intr-o clinica din Argentina, din cauza problemelor de inima, si medicii nu ii dau prea multe sanse.

Citeste si:
Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic