EGAL MINCINOS! Badou Jack l-a batut clar pe Bute insa arbitrii au dat egalitate. Titlul ramane la suedez, Mayweather a facut scandal dupa meci! Vezi toate reactiile AICI
Live Blog

BUTE vs BADOU JACK

EGAL MINCINOS! Badou Jack l-a batut clar pe Bute insa arbitrii au dat egalitate. Titlul ramane la suedez, Mayweather a facut scandal dupa meci! Vezi toate reactiile AICI

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Mai 2016, 07:55

Comenteaza meciul pe www.sport.ro

07:44 01 May
Reactii in ring, imediat dupa meci

Badou Jack: "Un rahat... un rahat... asta e. Bute stie ca am castigat meciul dar nu e vina lui, e a judecatorilor. Ce s-a intamplat azi este o mizerie".

Mayweather: "Ce s-a intamplat azi este incorect, avem nevoie de arbitri noi in box, asa ceva e incredibil. Vrem sa fim tratati corect, un arbitru a dat 117-111, cam pe acolo a fost meciul".

Bute: "A fost un meci apropiat, a castigat partida pentru ca este campion mondial. Ma bucur insa ca am facut un meci bun si ca am luptat pentru titlul mondial in aceasta seara".

James DeGale: "Bute e un boxer bun, foarte puternic, fost campion mondial, dar Badou a castigat."

07:32 01 May

Scoruri: 117-111, 114-114, 114-114, meciule ste considerat EGALITATE!!!

07:30 01 May

Pronosticul Sport.ro: Victorie la decizie pentru Badou Jack, 116-113.

07:29 01 May

RUNDA 12: Runda in care Bute a alergat dupa Badou Jack, insa suedezul a stiut sa evite schimburile decisive. Lucian incheie meciul in ofensiva insa senzatie este ca s-ar fi putut mai mult, Jack nefiind deloc un adversar de speriat. Loviturile lui Badou Jack la corp si-au spus cuvantul insa nici Bute nu a fost ofensiv asa cum trebuia. Runda pentru Bute, 10-9.

07:24 01 May

RUNDA 11: Aceeasi lupta, aceeasi runda... Bute nu e capabil sa produca un soc in acest meci. Badou Jack lupta inchis, conservandu-si avantajul si il forteaza pe Bute sa loveasca doar de aproape. Lucian are nevoie de KO dar loveste foarte lent... Runda pentru Bute, 10-9.

07:20 01 May

RUNDA 10: Bute a dat mai mult drumul la brate dar in continuare nu e in stare sa il prinda pe Jack cu o lovitura tare. Suedezul are probabil de doua ori mai multe lovituri in plin decat Bute. Mai sunt 2 reprize de KO sau Bute pierde meciul la decizie. Badou este insa foarte atent la defensiva si e greu sa il prinda cu o stanga. Runda pentru Jack, 10-9.

07:16 01 May

RUNDA 9: Stam si asteptam... Lucian continua sa faca acelasi meci de asteptare, in care nu face absolut nimic in ofensiva. Nu a aruncat deloc stanga, poate o face acum, in ultimele 3 runde. Meciul e oricum pierdut la decizie. Runda pentru Jack, 10-9.

07:12 01 May

RUNDA 8: Bute nu face deloc un meci inteligent. Jack duce meciul unde vrea si schimba lovituri care il avantajeaza. Bute incearca sa fie ofensiv insa loveste mult in aer. Meciul este oricum unul de nivel slab, in care Jack este la conducere insa fara a fi foarte agresiv. Runda pentru Jack, 10-9.

07:08 01 May

RUNDA 7: Aceeasi poveste ca in rundele precedente. Badou Jack controleaza bine meciul si din distanta si de aproape. Suedezul l-a taxat pe Lucian de mai multe ori, desi nu arunca nicio lovitura decisiva. Lucian are nevoie sa castige o runda, altfel va intra in panica. Runda pentru Jack, 10-9.

07:04 01 May

RUNDA 6: O noua repriza buna pentru Jack. Suedezul loveste mult la corp iar Lucian nu pare ca are inca incredere in bratele sale. E timpul sa dea drumul la bratul stang Lucian, daca vrea sa castige acest meci. In ritmul asta, o sa resimta cat de curand loviturile lui Jack. Runda pentru Badou, 10-9.

06:59 01 May

RUNDA 5: Prima lovitura tare pentru Badou Jack, care il zguduie pe Bute. Suedezul pare ca a inceput sa dea drumul la motoare, sa speram ca a fost doar o lovitura norocoasa pentru Jack. Runda pentru Jack, 10-9.

06:56 01 May

RUNDA 4: ASA DA!!! Runda superba pentru Lucian, care a boxat frumos in fata lui Badou Jack. Multe lovituri cu stanga si defensiva excelenta, Bute lasand si bratele jos de multe ori. Badou Jack nu este deloc de speriat pana acum!!! Runda pentru Bute, 10-9.

06:52 01 May

RUNDA 3: O runda mai buna pentru Bute, care pare insa greoi in acest inceput de meci. Boxerul nostru s-a descurcat mai bine insa, luptand bine de aproape. Lucian are o sangerare mica la arcada dreapta insa nu e nimic serios. Meciul este egal dupa primele 3 runde. Runda pentru Lucian, 10-9.

06:48 01 May

RUNDA 2: Badou Jack schimba tactica si renunta la deplasarea circulara, punandu-l putin in dificultate pe Bute. Romanul nu a reusit sa isi faca distanta de atac si a fost surprins de cateva ori de Jack, care boxeaza inteligent. Runda pentru Jack, 10-9.

06:44 01 May

RUNDA 1: Prima repriza echilibrata intre cei doi. E clar ca Lucian va sta la contra iar Jack se va misca circular, incercand sa il surprinda pe roman. Pana acum ambii luptatori s-au studiat, niciunul nu a riscat in atac. Runda egala, 10-10

06:33 01 May

Lucian Bute intra in ring! Meciul incepe in cateva minute!

06:12 01 May

James DeGale isi pastreaza titlul mondial, dupa ce l-a invins pe Medina mai usor decat a facut-o cu Lucian Bute. Daca Bute il invinge pe Badou Jack va lupta in toamna pentru unificarea centurilor cu DeGale! Hai, Lucian!

06:03 01 May

Buna dimineata! Mai sunt 2 runde din DeGale vs Medina si urmeza meciul lui Bute. In jur de 06:30...

20:59 30 Apr

Bute isi poate incheia cariera in aceasta noapte. Primul lui antrenor crede ca Bute se va retrage, daca va pierde lupta din America.
 
Bute a trecut proba cantarului si in cateva ore, pana la lupta, se va ingrasa 4 kilograme.

Bute poare redeveni campion mondial daca-l bate pe Badou Jack, omul lui Mayweather. Cateva sute de romani ii vor face galerie lui Bute in sala de 10 mii de locuri de la Washington.

Chiar daca pierde, Bute va lua 1 milion de dolari.


 

15:27 30 Apr

Cele mai bune faze ale lui Lucian Bute in ultimele meciuri. "Cum poti sa nu respecti ceea ce a facut Lucian Bute in aceasta seara?", a fost propozitia cu care s-a incheiat meciul dintre roman si James DeGale in ultima confruntare.

15:25 30 Apr

"Bute arata foarte dur, loveste puternic, foarte bun. O sa fie un meci foarte bun intre cei doi", a spus Mayweather despre Lucian Bute.

14:46 30 Apr
Cote mari pentru o victorie a lui Bute

 

Lucian Bute are cota foarte mare ca sa castige meciul cu Badou Jack. Suedezul este favorit cert la casele de pariuri, cel mai probabil rezultat fiind o victorie la decizie pentru sportivul lui Mayweather.

Bute are insa niste cote foarte bune. O victorie prin KO are cota 6,00, in timp ce o victorie la decizie are cota 8,50! Vezi mai jos cotele pentru meciul de duminica dimineata

Badou Jack castiga la decizie - 1,80
Badou Jack castiga prin KO - 3,00
Lucian Bute castiga prin KO - 6,00
Lucian Bute castiga la decizie - 8,50
Egal - 20,00

Meciul se termina la decizie - 1,57
Meciul se termina prin KO - 2,15

Sursa: Stanleybet

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies