Wenger a recunoscut: "Faptul ca l-am ratat pe Ronaldo, regretul carierei". Cati bani a refuzat sa dea pe Cristiano in 2003

Autor: Sport.ro
Joi 17 Mai 2018, 11:56

	Wenger a recunoscut: "Faptul ca l-am ratat pe Ronaldo, regretul carierei". Cati bani a refuzat sa dea pe Cristiano in 2003

Cristiano Ronaldo putea ajunge la Arsenal, dar Arsene Wenger a refuzat sa plateasca suma ceruta de Sporting.

Arsene Wenger si-a incheiat aventura de 22 de ani pe banca lui Arsenal. Antrenorul francez spune ca unul dintre marile sale regrete ramane cel legat de ratarea transferului lui Cristiano Ronaldo, in 2003.

Wenger a recunoscut sincer, intr-un interviu acordat site-ului lui Arsenal, ca in 2003 a ratat transferul care ar fi schimbat istoria clubului londonez.

"Evident ca fotbalistul la care ma gandesc atunci cand am un regret este Cristiano Ronaldo. El a fost aici alaturi de mama sa, erau foarte apropiati. Apoi Manchester United a intrat pe fir si a profitat de faptul ca secund era Carlos Queiroz. United a jucat importiva lui Sporting, iar Cristiano a fost fantastic. L-au cumparat imediat.

Ma pot gandi cum ar fi aratat un atac cu Henry si Ronaldo. Ulterior, United a facut un trio incredibil: Rooney, Ronaldo, Van Nistelrooy. Plus Giggs si Scholes. Poate ca acel transfer ar fi schimbat putin istoria, totodata si sederea mea aici", a spus Wenger.

Wenger a spus ca Arsenal a oprit negocierile pentru Ronaldo la 5 milioane de euro. United l-a cumparat apoi cu 15 milioane.

Maratonul de vaccinare din București s-a încheiat. Cele două centre vor fi redeschise peste 3 săptămâni
BRAT
Modifică setările cookies