Anglia

UEFA i-a dat o lovitura lui Manchester United! Van Gaal NU are voie sa joace un amical de LUX! Ce risca englezii:

United este in afara Europei in acest sezon, insa UEFA nu vrea sa o lase sa joace in meciuri amicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 11:04
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 11:18

United avea de gand sa joace in cateva meciuri amicale de lux in acest an pentru a compensa lipsa jocurilor tari din Europa League sau din Champions League.

PLANURILE

Englezii sunt in afara competitiilor europene, dupa un sezon in care au terminat pe locul 7, cel mai rau campionat din ultimii ani.

"The Independent" noteaza ca United voia sa joace in cateva amicale tari, care s-ar fi suprapus insa peste calendarul UEFA al competitiilor europene. Acest fapt nu este admisibil in opinia forului european, care ii interzice lui United sa se pregateasca dupa cum avea de gand Van Gaal.

FA din Anglia a fost sanctionata anul trecut pentru organizarea unor astfel de meciuri, cand i s-au retinut bani din cei care trebuiau platiti de UEFA, iar in acest an s-ar putea intampla la fel.

Meciul cel mai tare pe care United avea de gand sa-l joace era pe teren italian, cu AC Milan, in noiembrie. Ca sa nu afecteze competitiile UEFA, englezii trebuie sa reprogrameze pentru 19 ianuarie, cea mai apropiata data in care nu sunt alte jocuri din Europa. AC Milan este intr-o situatie similara cu United, tot in afara Europei, dupa ce anul trecut a terminat pe locul 8 in Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!