Schimbul FABULOS pe care il pregatesc Real Madrid si Manchester United! Doi jucatori vin pe Old Traford in schimbul lui Pogba

Schimbul FABULOS pe care il pregatesc Real Madrid si Manchester United! Doi jucatori vin pe Old Traford in schimbul lui Pogba

Real Madrid pregateste o oferta bomba pentru Pogba.

Zinedine Zidane este un admirator declarat al lui Paul Pogba si ar face orice pentru a-l aduce pe francez la Real.

Conform eldesmarque, Real Madrid este pregatita sa ii cedeze la schimb pentru Pogba pe Gareth Bale si James Rodriguez.

Manchester United doreste in schimbul lui Pogba 180 de milioane de euro si este putin probabil sa accepte oferta lui Real, deoarece Bale si James nu se ridica la nivelul pretentiilor.

Nu mai este niciun secret faptul ca Zidane si-l doreste cu orice pret pe Pogba, jucator determinant in nationala Frantei la triumful de la Cupa Mondiala din 2018.

La echipa de club, Pogba nu a mai jucat din septembrie, din cauza unei accidentari la glezna. Mijlocasul este asteptat sa revina pe teren in aceasta luna.

Despre transferul lui Pogba la Real Madrid s-a vorbit foarte mult si in aceasta vara, dar mijlocasul a ramas pe Old Trafford.

Bale (30 de ani) este evaluat la 60 de milioane de euro, in timp ce James (28 de ani) este cotat la 50 de milioane de euro. Cotele sunt conform site-ului de specialitate: transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT