Bruno Fernandes Juan Mata Manchester United transferuri vara Anglia

FOTO I-a "furat" numărul de pe tricou și a fost luat în râs pe Twitter! Fostul jucător de la United, dezvăluire neașteptată

Juan Mata a plecat de la Manchester United în acestă perioadă de mercato. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2022, 18:53
Data actualizarii: Sambata 09 Iulie 2022, 18:53

Spaniolul a purtat numărul opt pe Old Trafford încă din 2014, dar acum a venit timpul să spună adio lui Manchester United

Cu toate acestea, Juan Mata a făcut o dezvăluire pe rețelele social media despre Bruno Fernandes, starul trupeu lui Erik ten Hag, care l-ar fi "mințit" în față. 

„Mi-a spus că a fost trist în ziua în care a aflat că nu o să mai continuăm să jucăm împreună... Dar, cred că a fost destul de fericit”, a spus Mata pe Twitter cu privire la faptul că Fernandes a obținut numărul său după ce s-a despărțit de Manchester United.

Fernandes, număr opt la United

Bruno Fernandes a venit în ianuarie 2020 pe Old Trafford de la Sporting, pentru suma de 63 milioane de euro. Portughezul a ajuns în 2022 la o cotă de 85 milioane de euro pe piață, potrivit site-urilor de specialitate.

Fotbalistul a purtat numărul 18 preț de doi ani și jumătate, iar acum publicația GOAL a anunțat că portughezul va primi numărul lui Juan Mata, opt, pentru noul sezon.

Fernandes a bifat 125 de apariții în tricoul "diavolilor roșii", a marcat 50 de goluri și a reușit 38 de pase decisive. În Champions League, colegul lui Cristiano Ronaldo de la naționala Portugaliei a strâns 12 partide pentru United, a înscris de patru ori și a oferit șapte assist-uri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies