Anglia

Pantilimon e elogiat dupa ce a salvat echipa de la retrogradare! Ce scriu englezii despre plecarea sa de la Man City pentru a apara la Sunderland

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 17:55
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 17:56

Transferul lui Pantilimon la Sunderland nu a fost vazut cu ochi buni de catre englezi. Acesta a plecat de la City, acolo unde era rezerva lui Joe Hart, titularul din poarta Angliei, pentru a fi rezerva lui Mannone la Sunderland.

De altfel, romanul a inceput ca rezerva la Sunderland si a fost nevoie ca italianul sa incaseze 10 goluri in doua meciuri pentru a face rocada in poarta. Odata intrat intre buturi, Pantilimon nu a mai lasat postul sa ii scape din maini, ajungand sa stranga 28 de meciuri ca titular la Sunderland in acest campionat.

Presa din Anglia scrie astazi despre faptul ca Pantilimon a fost un om cheie in angrenajul cu care Sunderland a evitat retrogradarea:

"Sunt doua tipuri de portari de rezerva, cei care vor sa joace cu orice pret si cei care se multumesc sa stea pe banca de rezerva. Pantilimon a plecat de la Manchester City pentru a avea parte de actiune in teren si s-a dovedit a fi o piesa fundamentala in lupta pentru salvarea de la retrogradare a lui Dick Advocaat, antrenorul lui Sunderland. Pantilimon si-a regasit satisfactia de a apara in poarta lui Sunderland si a avut un rol crucial in egalul cu Arsenal, 0-0, rezultat ce a tinut echipa in prima liga", scrie Dailymail.
 

Modifică setările cookies