Anglia

Asa ceva mai RAR! Mourinho a uimit pe toata lumea: "Il apreciez ENORM, e fantastic!" Complimente de vis pentru un rival:

Intre cluburile mari, chiar daca nu sunt rivale in aceeasi liga, nu exista sentimente. Nu si in cazul lui Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 08:54
Data actualizarii: Sambata 06 Septembrie 2014, 09:05

Portughezul i-a facut niste complimente neasteptate lui Luis Enrique, cel care se afla acum pe banca lui FC Barcelona. Clubul catalan este ultimul pe care Mourinho il poate simpatiza, de vreme ce s-a luptat cu el atunci cand a fost pe banca lui Real Madrid. Pe antrenorii sai cu atat mai putin.

"E FANTASTIC!"

Mourinho s-a referit la antrenorul celor de la Barca in contextul in care a fost prezent la Nyon pentru intalnirea antrenorilor.

"Luis Enrique este incredibil. De cand am plecat de la Barcelona nu l-am mai vazut. Il apreciez enorm, tin la el, este o persoana fantastica. L-am intrebat daca ii place sa fie antrenor si mi-a spus ca e fericit acum.

Ii doresc sa-i mearga foarte bine, si nu spun asta doar ca l-am cunoscut ca jucator, ci si ca om. Cand am lucrat cu Robson si el a fost jucator, era unul dintre preferatii mei. Putea sa joace 10, 9, pe flancuri, pana si portar :) Si Sir Robson il aprecia mult pentru ce reprezinta el ca om si ca jucator", a incheiat Mourinho, noteaza Marca.

Jucatorul Luis Enrique s-a intalnit prima data cu Mourinho cand acest nu era inca antrenor 'cu acte in regula', la Barcelona, la finalul anilor '90.

Modifică setările cookies