Wanda Nara Mauro Icardi Virale

GALERIE FOTO Wanda Nara a vorbit despre episodul controversat în care l-a acuzat pe Icardi de infidelitate: „Nu regret!”

Wanda Nara (36 ani) și Mauro Icardi (30 ani) formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:58
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 11:58

Cei doi s-au cunoscut de când Wanda era căsătorită cu Maxi Lopez, cel căruia Icardi îi era cel mai bun prieten. În 2014, Wanda și Mauro s-au căsătorit, iar împrpeună au doi copii. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost presărată cu numeroase scandaluri, care s-au soldat cu despărțiri și împăcări. 

Mai mult, în urmă cu mai bine de un an, Wanda anunța că a divorțat de Icardi după ce l-a acuzat de infidelitate, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. Atunci, fotbalistul lui Galatasaray ar fi înșelat-o cu o actriță din Argentina, China Suarez. 

Wanda Nara a vorbit despre relația cu Mauro Icardi

Într-un interviu amplu acordat presei din Argentina Wanda a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu atacantul, dar și despre postarea controversată în care o ataca pe China Suarez, cea cu care ar fi înșelat-o, dezvăluind că nu își regretă cuvintele.

„Eu și Mauro suntem bine. Îl cunosc pe Mauro de 12 ani. E o perioadă lungă de timp și o relație care este extrem de greu de întreținut astăzi, în special din cauza muncii. Ceea ce apreciez și prioritizez este că, în ciuda situațiilor multiple, întotdeauna ne-am ales unul pe celălalt, ne-am ales familia și proiectul pe care îl avem. 

Mauro este cel care este mai impulsiv dintre noi doi, eu sunt foarte calmă. Cu cât înaintez în vârstă cu atât mă inflamez mai puțin. Poate când eram mai tânără eram ceva mai geloasă, însă nu mai sunt. Cred că ești cu cine dorești să fii și dacă cineva nu mai dorește să fie cu tine atunci nu mai poți face nimic în acest sens. 

Dacă regret ceva? Poate regret ceva ce am spus într-un moment de durere sau nebunie în media. Câteodată păcătuiesc când sunt atât de sinceră și impulsivă. Avem un telefon în mână și facem o nebunie. Nu regret fraza: 'Ai distrus încă o familie', asta am simțit în acele momente. Nu aș mai fi autentică dacă aș spune că o regret, dar e adevărat și că nu poate avea altcineva grijă de familia cuiva”, a declarat Wanda Nara într-un interviu pentru Hola Argentina citată de golssip.it.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!