Wanda Nara Mauro Icardi Virale Mauro Icardi și Wanda Nara

Wanda Nara, luată la întrebări de fani! Dezvăluiri în premieră despre starea sa de sănătate

Wanda Nara s-a folosit de rețelele sociale pentru a clarifica starea sa de sănătate și a respinge zvonurile recente care au circulat despre situația sa.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 16:53
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 17:04

Prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri în cadrul poveștilor sale de pe Instagram, Wanda a pus capăt speculațiilor care au înconjurat-o în ultimele săptămâni.

Unul dintre urmăritorii săi a întrebat direct despre veridicitatea informațiilor conform cărora ar urma să înceapă un tratament medical într-o altă țară. Wanda Nara a fost categorică în răspunsul său, lămurind că nu are în plan să urmeze niciun tratament și că motivul călătoriei sale următoare este să-l însoțească pe Mauro, partenerul său, potrivit sport.es.

Wanda Nara respinge zvonuriile despre starea ei de sănătate

O altă întrebare s-a concentrat pe starea sa de sănătate generală, deoarece diverse surse media făcuseră publice zvonuri îngrijorătoare în acest sens. Wanda a răspuns scurt, dar ferm, asigurând că se simte "foarte bine".

Într-o a treia postare pe poveștile sale, Wanda Nara și-a exprimat indignarea față de „numeroasele știri false și minciuni” care au circulat despre viața ei. Cu un ton clar și hotărât, a subliniat că s-au spus lucruri care nu sunt adevărate și a punctat faptul că oamenii ar trebui să-și măsoare mai bine cuvintele atunci când vorbesc despre viața altcuiva.

Astfel, Wanda Nara și-a liniștit urmăritorii și a pus capăt incertitudinii care se instalase în legătură cu starea sa de sănătate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!