GALERIE FOTO "Au întrebat-o dacă mor". Wanda Nara, dezvăluiri teribile despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 12:57
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 12:59

La jumătatea lunii iulie, în presa din Argentina au apărut informații cu privire la anumite probleme de sănătate cu care s-ar confrunta Wanda Nara.

Soția lui Mauro Icardi a fost internată la Sanatorio Los Arcos din Buenos Aires, după ce a simțit dureri puternice abdominale. Familia și apropiații au păstrat tăcerea în acest caz, însă un jurnalist argentinian a oferit detalii îngrijorătoare, la momentul respectiv. 

Wanda Nara a confirmat informațiile legate de problemele de sănătate, fără să ofere detalii suplimentare, explicând că face investigații amănunțite pentru a afla un diagnostic clar.

Dezvăluirile impresarei, după patru luni 

În prezent, Wanda Nara participă la un show televizat în Italia, ocazie cu care a oferit un interviu pentru revista "Oggi".

Vedeta a dezvăluit că starea de sănătate îi permite să participe la emisiune și că își dorește acest lucru pentru a oferi un exemplu, fără a dezvălui cu ce boală se confruntă. 

"Efortul, tensiunea, antrenamentele, le pot îndura. Sunt aici să transmit un mesaj pentru normalitate. Copiii vreau să vadă că am determinare, că nu stau închisă în casă. Vreau să înțeleagă că mama e invincibilă. 

Nu aveam rezultatele când a apărut informația. Unul dintre copii i-a scris surorii mele dacă o să mor și nu vreau să le spun. 

Nu mă joc cu așa ceva, mai ales că sunt mamă și știu că minciunile se întorc precum un boomerang. Dacă nu sunt în pat sau în spital, dacă nu sunt pe moarte, nu înseamnă că sunt bine", a declarat Wanda Nara, citat de sport.es.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!