Virale

„Încă o familie pe care o strici, c***ă!” Scandalul momentului în fotbal! Ruptură totală în familia Icardi: „M-am despărțit!”

Wanda Nara și Mauro Icardi formează un cuplu din 2013. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 11:44
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:09

Impresarul și modelul argentinian s-a despărțit de Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu cel mai bun prieten al său, Mauro Icardi, alături de care are doi copii. Cei doi au fost de nedespărțit de atunci, iar Wanda i-a devenit ulterior și agent fotbalistului argentinian.

Recent, au apărut zvonuri conform cărora relația dintre cei doi nu mai funcționa și ar fi decis să se separe. Ultima postare a Wandei de pe Instagram a incendiat cu totul situația, după un mesaj dur pe care femeia l-a avut. 

„Încă o familie pe care o strici!”

Wanda a postat pe Instagram un mesaj simplu, fără să numească pe cineva: „Încă o familie pe care o strici, c***ă!” Mesajul a fost șters și repostat în repetate rânduri de agent, însă într-un final a decis să îl păstreze. 

Pare să fie un mesaj dur pentru situația cu Icardi, făcând aluzie la faptul că fotbalistul ar fi înșelat-o, iar atacul ar fi îndreptat spre femeia cu care jucătorul lui Paris Saint-Germain ar fi. Mai mult, pentru a întări scandalul, Wanda i-a dat unfollow atacantului de pe Instagram și a șters și toate pozele pe care le avea cu el. 

„M-am despărțit!”

O prietenă apropiată de ale Wandei și om de televiziune a postat pe Instagram mesajul primit din partea acesteia, în care îi spunea: „M-am despărțit!”

Chismes de Ker a avut un mesaj de încurajare pentru Wanda, transmițându-i să rămână puternică. 

Trădare imensă pentru Wanda?!

Presa din Argentina dezvăluie că nu doar Icardi a fost cel care a primit unfollow din partea Wandei, ci și China Suarez, o cunoscută actriță, cântăreață și model. Cele două ar fi fost prietene bune, însă situația a căpătat o turnură neașteptată. 

Mai mult, publicațiile locale informează că ar exista o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Modifică setările cookies