„Încă o familie pe care o strici, c***ă!” Scandalul momentului în fotbal! Ruptură totală în familia Icardi: „M-am despărțit!”

Wanda Nara China Suarez Mauro Icardi scandal Wanda Nara si Mauro Icardi Virale Wanda Nara
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 11:44
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:09

Wanda Nara și Mauro Icardi formează un cuplu din 2013. 

Impresarul și modelul argentinian s-a despărțit de Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu cel mai bun prieten al său, Mauro Icardi, alături de care are doi copii. Cei doi au fost de nedespărțit de atunci, iar Wanda i-a devenit ulterior și agent fotbalistului argentinian.

Recent, au apărut zvonuri conform cărora relația dintre cei doi nu mai funcționa și ar fi decis să se separe. Ultima postare a Wandei de pe Instagram a incendiat cu totul situația, după un mesaj dur pe care femeia l-a avut. 

„Încă o familie pe care o strici!”

Wanda a postat pe Instagram un mesaj simplu, fără să numească pe cineva: „Încă o familie pe care o strici, c***ă!” Mesajul a fost șters și repostat în repetate rânduri de agent, însă într-un final a decis să îl păstreze. 

Pare să fie un mesaj dur pentru situația cu Icardi, făcând aluzie la faptul că fotbalistul ar fi înșelat-o, iar atacul ar fi îndreptat spre femeia cu care jucătorul lui Paris Saint-Germain ar fi. Mai mult, pentru a întări scandalul, Wanda i-a dat unfollow atacantului de pe Instagram și a șters și toate pozele pe care le avea cu el. 

„M-am despărțit!”

O prietenă apropiată de ale Wandei și om de televiziune a postat pe Instagram mesajul primit din partea acesteia, în care îi spunea: „M-am despărțit!”

Chismes de Ker a avut un mesaj de încurajare pentru Wanda, transmițându-i să rămână puternică. 

Trădare imensă pentru Wanda?!

Presa din Argentina dezvăluie că nu doar Icardi a fost cel care a primit unfollow din partea Wandei, ci și China Suarez, o cunoscută actriță, cântăreață și model. Cele două ar fi fost prietene bune, însă situația a căpătat o turnură neașteptată. 

Mai mult, publicațiile locale informează că ar exista o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!