kennedy smith clip viral Virale

GALERIE FOTO O atletă i-a fermecat pe internauți cu șarmul ei pe pista de alergat. Tânăra face furori pe rețelele de socializare cu frumusețea sa

Kennedy Smith, o fostă atletă, devenită reporter de știri sportive, s-a transformat în atracția internetului datorită unui clip viral în care arată ca un model pe pista de alergat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:55

Tânăra atletă, în vârstă de 24 de ani, i-a fermecat pe internauți cu o compilație de video-uri care demonstrează cât de fotogenica este pe pista de alergat. Cu un corp armonios, datorită antrenamentelor intense, dar și un chip cu trăsături de invidiat, Kennedy are toate șansele pentru a apărea pe sticlă și asta a și făcut - a devenit reporter de știri sportive TV, după cum a mărturisit chiar ea la postarea care circulă pe Twitter.

În secvențele respective, devenite virale pe Twitter, tânăra este surprinsă alergând, sărind, gesticulând și flirtând cu camerele de luat vederi în timp ce participa la competițiile de alergat în cadrul colegiului Texas A&M.

"Tot ce a făcut a fost să zâmbească la cameră, iar acum sunt îndrăgostit de ea", "Atletul meu preferat din toate timpurile! Aceste videoclipuri ar trebui să fie redate pentru fiecare persoană care are o zi proastă! Nu ai cum să nu te înveselești imediat", "Săritura ei la obstacole este perfectă. La naiba, e perfectă și pare că se distrează de minune. Așa cum ar trebui. Cu toții ar trebui să ne bucurăm la fel de mult de tinerețea noastră", au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la clipul viral.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!