GALERIE FOTO Cea mai sexy impresară FIFA a dezvăluit ce supercluburi îl doreau pe Mauro Icardi: „Cum i-am cucerit? Cu gătitul pastelor cu unt și parmezan”

Wanda Nara Mauro Icardi Paris Saint-Germain Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 11:31

Wanda Nara și Mauro Icardi au o relație tumultuoasă.

Mauro Icardi se află în acest moment la Galatasaray, după ce Paris Saint-Germain l-a trimis sub formă de împrumut la începutul lui septembrie pentru întreg sezonul.

Cel mai sexy agent FIFA a dezvăluit ce supercluburi îl doreau pe Mauro Icardi: „Cum i-am cucerit? Cu gătitul pastelor cu unt și parmezan”

Wanda Nara, agentul fotbalistului, a vorbit despre momentul în care Paris Saint-Germain l-a achiziționat pe Icardi de la Inter, în vara anului 2020, moment în care cota fotbalistului era de 60 milioane. Acum, Icardi este evaluat de site-urile de specialitate la doar 17.5 milioane.

„Am adus Interului 70 milioane de euro din vânzarea lui Icardi. Cu banii aceia au construit apoi echipa cu care au câștigat Scudetto. Am rămas în relații bune cu clubul. Real Madrid și Juve l-au vrut pe Mauro. Cum i-am cucerit? Cu gătitul pastelor cu unt și parmezan”, a spus Wanda Nara, potrivit jurnalistului sportiv, Nicolo Schira.

Mesajul bizar al Wandei Nara pentru Mauro Icardi

Argentinianul și-a serbat ziua de naștere alături de cele două fete pe care le are împreună cu Wanda, Francesca și Isabella. Icardi a postat mai multe fotografii de la petrecerea organizată de fete, iar Wanda, aflată în Brazilia, unde participă la carnavalul de la Rio, i-a transmis un mesaj pe Instagram, mesaj cu o urare bizară. 

„Să-ți ofere Dumnezeu mereu sănătate. Toate celelalte le ai în cantități deja. La mulți ani. Bucură-te cu cele mai bune lucruri pe care ți le-am oferit în viața mea”, a scris Wanda în urarea pentru Icardi.

Cu toate astea, mesajul Wandei demonstrează că cei doi încearcă să aibă o relație normală de dragul fetițelor lor. Chiar modelul le-a dus pe Francesca și Isabella la Istanbul, la fotbalist, înainte de a zbura spre Rio de Janeiro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!