Novak Djokovic Australian Open 2023 Tenis ATP Tenis

„Nu sunt bine deloc. Depind de Dumnezeu!” Ultimele detalii oferite de Novak Djokovic despre starea sa fizică

Novak Djokovic a ajuns în turul al treilea al Openului Australian, dar nu fără griji medicale. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 21:44
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 22:05

Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) a oferit o replică abruptă, când a fost întrebat de Barbara Schett care este starea exactă a coapsei sale stângi.

Tenismenul sârb a acuzat dureri în zona genunchiului și a coapsei încă de la Adelaide, turneul ATP 250 pe care l-a câștigat în debutul anului. Durerile l-au forțat pe multiplul campion de Grand Slam să își întrerupă prematur un antrenament, înaintea Openului Australian

Novak Djokovic: „Depind de Dumnezeu și de fizioterapeutul meu.”

„Mingile sunt mai lente decât în urmă cu doi ani, când am jucat ultima dată aici. Destul de mulți jucători s-au plâns de ele. Nu mă plâng, dar spun că mingile sunt mai lente, fapt care face mai grea pătrunderea terenului advers.

Să fiu sincer cu tine, nu e bine deloc. O să o iau zi cu zi. În meciul anterior m-am simțit mai bine decât în seara aceasta. Asta e tot ce pot să spun. Depind de Dumnezeu, să mă ajute și de fizioterapeutul meu. O să o luăm zi cu zi și sper să mă pot recupera pentru următorul meci greu,” a spus Novak Djokovic pentru Eurosport.

23 de victorii consecutive a adunat Novak Djokovic în Arena Rod Laver, inclusiv cele două succese bifate în actuala ediție. Jucătorul din Serbia i-a eliminat pe spaniolul Roberto Carballes Baena (75 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-0 și pe francezul Enzo Couacaud (191 ATP), scor 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0. 

Andrei Pavel și generația reverului cu o mână: „Idolul nostru a fost Ilie Năstase. Am jucat cu rachetă de lemn până la 12 ani”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!