Tenis

„Mă simt ca în închisoare!” Jucătoarea aflată în aceeași situație cu Novak Djokovic va părăsi Australia

Renata Voracova (81 WTA, 38 de ani) se află în aceeași situație cu Novak Djokovic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 09:51
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 10:03

Renata Voracova a fost victima standardului dublu aplicat de autoritățile australiene cu privire la jucătorii scutiți de vaccinare. Aflată în aceeași situație cu Novak Djokovic, jucătoarei cehe i-a fost respinsă viză, după ce inițial a fost acceptată pe teritoriul țării, Voracova apucând și să joace un meci oficial în turneul WTA Summer Set 2.

Acum închisă în acelaș hotel, Park din cartierul Carlton, Renata Voracova a confirmat plângerile liderului mondial, dezvăluind starea precară a condițiilor de cazare. 

„Sunt într-o cameră şi nu pot merge nicăieri. Îmi pot deschide fereastra doar câţiva centimetri. Sunt paznici peste tot, inclusiv sub fereastra mea, ceea ce este destul de ciudat. Poate or crede că o să sar şi fug”, a declarat Veracova, care și-a numit hotelul drept „un fel de cămin îmbunătăţit”, scrie L'Equipe, citat de Digi Sport

„Mi se aduce mâncare şi este un paznic pe hol. Totul este porţionat. Mă simt un pic ca în închisoare,” a adăugat dublista în vârstă de 38 de ani, care își așteaptă permisul de plecare, pentru a-și încheia această călătorie nefericită. 

Modifică setările cookies