„Bad Boy” Kyrgios dezvăluie cum i s-a schimbat viața: „Înainte, când jucam la Miami, petreceam până la 4 chiar și în ziua meciului”

Nick Kyrgios Andrey Rublev ATP Masters 1000 Miami Costeen Hatzi Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 09:02
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 09:05

Nick Kyrgios și-a schimbat perspectiva asupra modului în care își petrece timpul, iar cele mai bune dovezi vin pe terenul de tenis. 

Secretul ascensiunii lui Nick Kyrgios poate fi explicat, dintr-o anumită perspectivă, mult mai ușor decât ar putea anticipa anumite voci din lumea tenisului.

Dacă în edițiile anterioare ale turneului ATP Masters 1000 de la Miami, tenismenul australian obișnuia să petreacă până la 4 dimineața, profitând de oportunitățile zonei, Nick Kyrgios folosește acum serile pentru a se relaxa, alături de iubită și nopțile, pentru odihnă. 

Întrebat de americani de unde vine această îmbunătățire a stării sale pe plan personal, Nick Kyrgios a lăsat de înțeles că a depus eforturi considerabile în a se înțelege pe sine și că relația cu noua sa iubită, Costeen Hatzi ar juca un rol relevant în dezvoltarea sa. 

„A fost o prestație bună, dar, sincer să vă spun, abia aștept să mă întorc acasă și să iau o cină bună alături de iubita mea,” a spus Nick Kyrgios, la finalul partidei câștigate cu 6-3, 6-0 în defavoarea numărului 7 ATP, Andrey Rublev, în turul secund la Miami.

„M-am confruntat cu multe lucruri în ultimii ani, dar acum sunt în pace cu mine însumi. Nu mă stresez pentru nimic, nu am griji, despre asta e schimbarea mea. 

Uneori, petreceam până la 4 dimineața la Miami în ziua meciului și încă reușeam să joc decent, dar acum, cu trecerea timpului, încerc să mă relaxez și să dorm nopțile,” a declarat Nick Kyrgios.

Nicholas Kyrgios a adăugat că va fi prezent în Arena American Airlines pentru a vedea replica celor de la Brooklyn Nets pe terenul echipei Miami Heat. Fan Boston Celtics, Kyrgios nu este singurul tenismen care a profitat de ocazie și a urmărit meciuri din NBA pe durata șederii în SUA, acestuia alăturându-i-se Camila Giorgi și Sorana Cîrstea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!