Nick Kyrgios ATP Masters 1000 Indian Wells Casper Ruud Tenis ATP Tenis

GALERIE FOTO „Acum nu vorbește nimeni, nici naiba!” Noua iubită e muza care îl dezlănțuie pe Nick Kyrgios pe teren: posibil duel cu Nadal, în sferturi

Nick Kyrgios le-a închis gura contestatarilor, reușind trei succese la rând pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 10:20
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 10:24

2022 este sezonul transformării tenismenului australian, Nick Kyrgios (26 de ani, 132 ATP). Devenit în premieră campion de Grand Slam, în proba de dublu masculin a Openului Australian, jucătorul de la antipozi a legat trei victorii la rând pe tabloul principal al competiției ATP Masters 1000 de la Indian Wells, confirmându-și ascensiunea.

Nicholas Kyrgios a reușit prima victorie împotriva unui tenismen din top 10 ATP, din 2020 încoace, reușind calificarea în optimi în detrimentul norvegianului Casper Ruud, de care a dispus, scor 6-4, 6-4.

Parte a succesului avut de jucătorul din Australia pare să se bazeze pe relația pe care o are cu noua iubită, Costeen Hatzi, alături de care se înțelege de minunte, potrivit numeroaselor declarație de dragoste publicate pe rețelele sociale.

Nick Kyrgios și Costeen Hatzi au vizitat Hollywood-ul și au urmărit împreună, de pe marginea terenului, desfășurarea partidei de NBA dintre Golden State Warriors și Los Angeles Lakers. 

Atitudinea lui Nick Kyrgios pe teren, îmbunătățită considerabil în sezonul 2022

Nick Kyrgios a servit 7 ași și a controlat partida cu autoritate, demonstrând că succesele semnate în fața argentinienilor Sebastian Baez (6-4, 6-0) și Federico Delbonis (6-2, 6-2) nu au venit întâmplător. 

„Nu aud pe nimeni vorbind. Nici pe naiba!” a fost mesajul transmis de Nick Kyrgios la adresa oponentului său, Casper Ruud, cu care s-a certat în trecut și căruia i-a transmis că „ar prefera să se uite la vopsea cum se usucă, decât să îl urmărească jucând.”

Nick Kyrgios va avea un adversar redutabil în optimile de finală, pe italianul Jannik Sinner (20 de ani, 10 ATP), care l-a eliminat pe francezul Benjamin Bonzi, 7-6, 3-6, 6-4.

O victorie a lui Nick Kyrgios ar putea fixa un sfert de finală cu neînvinsul Rafael Nadal - ajuns la un palmares de 17-0 în 2022 - în cazul în care tenismenul iberic va trece de Reilly Opelka. 

Comportamentul îmbunătățit al lui Nick Kyrgios diferă drastic de ieșirile nervoase pe care le arăta în 2019, când nu s-a sfiit să arunce cu un scaun în teren, în turneul ATP Masters 1000 de la Roma, atrăgându-și descalificarea. 

Modifică setările cookies