Caroline Wozniacki Caroline Wozniacki Fed Cup fed cup Wozniacki Wozniacki Fed Cup Tenis

Wozniacki e ACUZATA DE TRADARE! Danezii se dezic de campioana lor: explicatia HALUCINANTA dupa refuzul sportivei de a juca la Fed Cup

Caroline Wozniacki este tinta jurnalistilor danezi, mai ales dupa ultima hotarare a sportivei de pe locul 10 WTA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019, 16:45
Data actualizarii: Joi 07 Februarie 2019, 16:48

Jucatoarea de tenis din Danemarca a refuzat sa joace pentru tara ei in Fed Cup, lucru care i-a infuriat la culme pe nordici. Publicatia daneza dr.dk, sustine ca tot mai multi cetateni danezi cred despre Wozniacki ca este o tradatoare si ca de fapt nu a fost niciodata o adevarata patrioata.

In plus, fostul ministru al Culturii din Danemarca, Bertel Haarder, a precizat in spatial public ca nu o poate numi pe Wozniacki "personalitatea anului" pentru ca nu-si plateste taxele in Danemarca, preferand un paradis fiscal. Pe langa acesta, jurnalistul danez Anders Haahr Rasmussen, a explicat de ce este atat de detasata Wozniacki de Danemarca.

"Ea vorbeste in limba poloneza cu tatal sau, este logodita cu un american si are prieteni din intreaga lume. A calatorit in jurul lumii de la 12-13 ani. Locul ei de joaca este intreaga lume. 'Golul' dintre Wozniacki si danezi este astfel de inteles", a comentat acesta.

Pentru ca nu va evolua in Fed Cup pentru Danemarca, Wozniacki nu va putea reprezenta tara nici la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!