Wimbledon 2018 | O noua amenintare pentru suprematia Simonei Halep: "Vreau sa fiu numarul 1 mondial in 2018!"

WTA Caroline Garcia Simona Halep Wimbledon Tenis O noua amenintare pentru suprematia Simonei Halep: "Vreau sa fiu numarul 1 mondial in 2018!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2018, 13:46
Data actualizarii: Marti 03 Iulie 2018, 13:50

Calificata deja la Turneul Campioanelor, Simona Halep primeste un avertisment de la una din jucatoarele de top.

Caroline Garcia, locul 6 WTA, are ganduri mari in perioada urmatoare si spune ca vrea sa o detroneze pe Simona Halep din fruntea clasamentului mondial, dar sis a castige primul sau titlu de Grand Slam.

Frantuzoaica in varsta de 24 de ani sustine ca se simte foarte bine in ultima vreme, motiv pentru care in acest an vrea sa castige un Grand Slam si sa ajunga lider mondial.

"Ma simt foarte bine, chiar daca nu totul a mers perfect. Cateodata criticile din exterior te afecteaza, intra in bula ta, dar ma descurc foarte bine. Obiectivul meu este ca in scurt timp sa castig un Grand Slam si sa ajung pe primul loc WTA. Trebuie sa raman concentrata si calma",
a spus Caroline Garcia intr-o conferinta de presa.

Anul trecut, Garcia a fost eliminata in optimile de finala la Wimbledon de catre favorite gazdelor, Johanna Konta, si a ratat astfel calificarea in sferturile de finala. In acest moment, Caroline Garcia se afla pe locul 6 in clasamentul WTA, la aproximativ 3000 de puncte in spatele Simonei.

Cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam este sfertul de finala de la Roland Garros 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!