SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA | AVERTISMENT pentru Simona: "Muguruza e impresionanta!" Ce porecla a primit jucatoarea din Spania

Comenteaza visul finalei Roland Garros alaturi de Mihai Mironica si Ion Alexandru LIVE VIDEO pe www.sport.ro de la ora 16:00!

Simona Halep are cel mai dificil adversar posibil in semifinala de la Roland Garros cu Garbine Muguruza.

Jucatoarea din Spania e cea mai tanara dubla campioana de Grand Slam din circuitul feminin si a ajuns in semifinale fara sa piarda vreun set.

Muguruza are un palmares impresionant, cu 6 turnee castigate in total, 2 din ele fiind la Roland Garros si Wimbledon.

Pentru aceasta performanta, Muguruza a fost poreclita "Grand Slam Gabi". Site-ul WTA scrie ca jucatoarea din Spania are motive sa se considere favorita in fata liderului WTA, Simona Halep. 

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA E LIVE VIDEO AICI CU MIHAI MIRONICA SI ION ALEXANDRU!


Insa Muguruza ramane cu picioarele pe pamant. "Nu simt ca sunt favorita la acest meci, ea a jucat mai bine decat mine in acest an. Iubeste zgura, iubeste Roland Garros. A aratat-o!", a spus Muguruza.

SERVICIUL, principala arma!

Garbine Muguruza a impresionat mai mult prin serviciu la acest turneu, un procentaj de 72% la primul serviciu si de 54% la al doilea. Adversarele Garbinei au reusit 6 break-uri, in timp ce jucatoarea din Spania a reusit 22 de break-uri in cele patru meciuri disputate pana acum.

Simona Halep o va infrunta joi, de la ora 16:00, pe Garbine Muguruza, pe arena Philippe Chatrier, in turneul de la Roland Garros. Partida va fi comentata LIVE, pe WWW.SPORT.RO, de Mihai Mironica si Ion Alexandru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT