SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA | AVERTISMENT pentru Simona: "Muguruza e impresionanta!" Ce porecla a primit jucatoarea din Spania

Comenteaza visul finalei Roland Garros alaturi de Mihai Mironica si Ion Alexandru LIVE VIDEO pe www.sport.ro de la ora 16:00!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iunie 2018, 11:39
Data actualizarii: Joi 07 Iunie 2018, 12:49

Simona Halep are cel mai dificil adversar posibil in semifinala de la Roland Garros cu Garbine Muguruza.

Jucatoarea din Spania e cea mai tanara dubla campioana de Grand Slam din circuitul feminin si a ajuns in semifinale fara sa piarda vreun set.

Muguruza are un palmares impresionant, cu 6 turnee castigate in total, 2 din ele fiind la Roland Garros si Wimbledon.

Pentru aceasta performanta, Muguruza a fost poreclita "Grand Slam Gabi". Site-ul WTA scrie ca jucatoarea din Spania are motive sa se considere favorita in fata liderului WTA, Simona Halep. 

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA E LIVE VIDEO AICI CU MIHAI MIRONICA SI ION ALEXANDRU!


Insa Muguruza ramane cu picioarele pe pamant. "Nu simt ca sunt favorita la acest meci, ea a jucat mai bine decat mine in acest an. Iubeste zgura, iubeste Roland Garros. A aratat-o!", a spus Muguruza.

SERVICIUL, principala arma!

Garbine Muguruza a impresionat mai mult prin serviciu la acest turneu, un procentaj de 72% la primul serviciu si de 54% la al doilea. Adversarele Garbinei au reusit 6 break-uri, in timp ce jucatoarea din Spania a reusit 22 de break-uri in cele patru meciuri disputate pana acum.

Simona Halep o va infrunta joi, de la ora 16:00, pe Garbine Muguruza, pe arena Philippe Chatrier, in turneul de la Roland Garros. Partida va fi comentata LIVE, pe WWW.SPORT.RO, de Mihai Mironica si Ion Alexandru.

Modifică setările cookies