Simona Halep, preferata Emmei Răducanu la câștigarea Transylvania Open: „Abia aștept să o urmăresc în continuare.”

Simona Halep Transylvania Open emma raducanu Emma Raducanu declaratie Emma Raducanu Transylvania Open Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 11:35
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 11:36

Emma Răducanu o susține pe Simona Halep în fazele finale ale Transylvania Open și a precizat că îi va urmări meciurile. 

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA) a suferit cel mai dureros eșec în circuitul WTA în sferturile Openului Transilvaniei, sfârșind învinsă de Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA) în minim de seturi și doar 57 de minute de joc.

Campioana de la US Open i-a luat ucrainencei doar trei game-uri într-o oră de joc, dar a părăsit Cluj-Napoca cu zâmbetul pe buze, declarându-se mulțumită de cele două victorii obținute pe tabloul principal - împotriva Polonei Hercog și Anei Bogdan - și precizând că a fost impresionată de ospitalitatea românească. 

Emma Răducanu: „Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câștige turneul.”


Întrebată dacă susține vreuna dintre jucătoarele rămase în turneu - Simona Halep, Marta Kostyuk, Rebecca Peterson și Anett Kontaveit -, Emma Răducanu a replicat subit că își dorește ca Simona Halep să câștige turneul și că îi va urmări în continuare parcursul în această întrecere. 

"Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câştige turneul. E unul dintre idolii mei, îmi place să o văd jucând. Este păcat că nu am ocazia să joc împotriva ei. Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne la Cluj să urmăresc meciurile ei, dacă le voi vedea de la București sau de acasă,” a spus Emma Răducanu în cadrul ultimei conferințe de presă pe care a susținut-o la Transylvania Open 2021

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!