Tenis

"Simona Halep e o adversară simpatică!" Marta Kostyuk a prefațat semfinala de la Cluj-Napoca

Transylvania Open de la Cluj-Napoca, penultima zi a turneului WTA din Sala Polivalentă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 09:36
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 09:52

Marta Kostyuk a trecut în sferturi în 57 de minute de Emma Răducanu și a devenit adversara de azi a Simonei Halep din semifinalele Transylvania Open.

Simona Halep - Marta Kostyuk, azi, la Cluj-Napoca, nu înainte de 17:00

"Sincer, nu știu cum am câștigat primul game al meciului și cred că totul a început acolo. Cumva am câștigat acel game și am avut un surplus de încredere, am simțit că nu voi pierde. Apoi, prin game-ul cu numărul 5 mi-am dat seama cum să o joc astăzi. Tactica aceea m-a ajutat. A fost un meci rapid, nu am putut s-o citesc atât de bine, dar am încercat să întorc cât mai multe mingi", a declarat jucătoarea din Ucraina.

Simona Halep (30 de ani) a învins-o la începutul lunii pe ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani), scor 7-6(2), 6-1 în turul al doilea de la Indian Wells. Kostiuk va evolua azi nu înainte de ora 17.00, în penultimul act, cu Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1.

În cealaltă semifinală vor juca, nu înainte de ora 15:00, Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2, şi suedeza Rebecca Peterson, locul 99 WTA.

"La Indian Wells am luptat un set cu Simona Halep, dar apoi nu am jucat bine câteva game-uri din setul secund. Sper să pot să o împing cât mai mult. Și dacă pierd e o experiență extraordinară. Îmi place să joc împotriva ei, e o persoană foarte simpatică, dar vreau să ajung în prima mea finală", a mai adăugat adversara Simonei Halep.

Modifică setările cookies