Simona Halep, DECIZIE MAJORA in combaterea coronavirusului | Ce favoare le face numarul 2 WTA autoritatilor medicale din Bucuresti si Constanta 

Simona Halep Romania coronavirus Simona Halep coronavirus Tenis WTA Tenis Simona Halep a dezvaluit suma considerabila pe care o va dona in ajutorarea victimelor incendiilor din Australia: "Voi fi cuminte, Darren. Iti promit!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Martie 2020, 15:30
Data actualizarii: Marti 17 Martie 2020, 15:44

Simona Halep nu asista pasiv la raspandirea coronavirusului in Romania. 

Simona Halep lupta activ impotriva raspandirii coronavirusului in Romania si a luat decizia de a face o donatie catre autoritatile medicale din capitala tarii si din orasul natal, Constanta in scopul achizitionarii echipamentelor necesare in aceasta perioada. 

"Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este, pe de alta parte, si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata, expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel fiecare dintre noi la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. 

Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Ii incurajez pe toti cei care vor sa sprijine, sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi. Sa ne ajute Dumnezeu", a spus Simona Halep intr-un videoclip publicat pe Twitter. 

"Suntem recunoscatori medicilor nostri pentru curajul de care dau dovada in aceste timpuri grele. Sunt dedicata sa imi ajut tara si am decis sa donez bani pentru cumpararea de echipamente medicale. Ramaneti in siguranta si aveti grija unii de ceilalti", a scris Simona in engleza in cadrul aceleiasi postari. 

In final, Simona Halep i-a invitat pe doritori sa contribuie financiar pentru ajutorarea persoanelor afectate de COVID-19, donand urmarind urmatoarele date: 

Asociatia "SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA" cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 - Ron si

RO27RNCB0078138325900002 - Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru - Director executiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!