"Ar fi ceva sa se joace la Roland Garros!" | DECLARATIA SOCANTA a antrenorului Simonei Halep care prevesteste anularea primului turneu de Grand Slam

Simona Halep Artemon Apostu-Efremov Roland Garros 2020 Simona Halep antrenor Tenis WTA Tenis Simona Halep si-a stabilit un nou obiectiv! Dupa ce a cucerit Roland Garros si Wimbledon vrea neaparat sa cucereasca acest Grand Slam: "Cred ca orice lucru este posibil in aceasta lume"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Martie 2020, 17:45
Data actualizarii: Luni 16 Martie 2020, 17:51

Artemon Apostu-Efremov este sceptic in ceea ce priveste sansele de derulare a turneelor de la Roma, Madrid si Roland Garros. 

Antrenorul roman al Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov a facut o declaratie intriganta, conform careia ar fi surprins daca turneul de la Roland Garros va avea loc in acest an. 

In plus, tehnicianul actualului numar 2 WTA considera ca sansele de organizare ale competitiilor WTA Premier Mandatory, respectiv Premier 5 de la Madrid si Roma sunt mici.

Artemon Apostu-Efremov: "Este greu de crezut ca se va putea juca la Madrid si Roma"


"Ar fi ceva sa se joace la Roland Garros, dar e doar o speculatie. Nu am date de acest gen. Stiu ca turneele de la Praga si Stuttgart s-au anulat, turnee din a doua parte a lunii aprilie. Madrid si Roma inca nu au anuntat nimic, dar este greu de crezut ca se va putea juca”,
a declarat Artemon Apostu-Efremov pentru Digi. 

Astazi, oficialii WTA au decis prelungirea suspendarii circuitului WTA cel putin pana la data de 3 mai, afectand astfel derularea turneelor de la Istanbul, Stuttgart si Praga. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!