Serena Williams, AMENDA URIASA la Wimbledon 2019! "E ridicol" Ce a putut sa faca

Serena Williams, AMENDA URIASA la Wimbledon 2019! "E ridicol" Ce a putut sa faca

Serena Williams a fost amendata pentru ca a stricat iarba de la Wimbledon la antrenament. 

Calificata in sferturi la Wimbledon si favorita principala in viziunea caselor de pariuri, Serena Williams a primit o amenda usturatoare din partea organizatorilor. Motivul este considerat ridicol.

Serena trebuie sa plateasca 10.000 de dolari pentru ca a distrus iarba inainte de la turneu, la unul dintre antrenamente. "Organizatorii obisnuiesc sa dea amenzi mari jucatorilor pentru actiunile din timpul turneului, dar pana acum nu s-a mai auzit de amenzi pentru ce s-a intamplat la antrenamente", scrie jurnalistul american Ben Rothenberg. 


Au fost mai multe reactii. "E ridicol", au comentat fanii Serenei Williams de pe Twitter. 

 

SERENA WILLIAMS - ALISON RISKE, IN SFERTURI LA WIMBLEDON

Serena Williams a pierdut finala anul trecut la Wimbledon, iar acum vrea revansa. Pentru asta ar trebui sa treaca in sferturi de compatrioata sa Alison Riske. "E o luptatoare pe yteren. Joaca foarte, foarte bine, mai ales pe iarba. Ataca mingea foarte bine, nu lasa nimic sa o limiteze. Dar ma simt increzatoare, simt ca pot sa ma misc pe teren si nu ma doare nimic atunci cand atac mingea. Sunt aici sa-mi fac jocul, sa dau in minge si sa nu-mi fac griji pentru altceva. E foarte bine cand am mintea limpede si pot sa ma concentrez pe jocul meu", a declarat Serena Williams. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies