emma raducanu Australian Open 2022 Emma Raducanu Sloane Stephens Tenis

VIDEO Scorul zilei vine din meciul Emmei Răducanu cu Sloane Stephens: cum s-a făcut de râs campioana de la US Open

Emma Răducanu a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-0, 2-6, 6-1 și a fost autoarea unui moment amuzant în setul decisiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 14:50
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 14:57

Emma Răducanu a câștigat duelul campioanelor de Grand Slam din primul tur al Openului Australian. Sportiva britanică cu origini românești a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-0, 2-6, 6-0, în 97 de minute de joc.

Campioana en-titre a Openului American a debutat fulgerător la Melbourne, câștigând primul set în doar 17 minute. Emma Răducanu a pierdut doar 4 puncte în manșa întâi. 

Emma Răducanu, victorie în primul meci al carierei la Australian Open

Setul secund a consemnat o scădere în calitatea prestației britanicei, Sloane Stephens profitând și capitalizând, de la scorul de 2-2.

Sportiva americană nu a dat însă niciodată senzația că ar fi dispusă la o risipă mare de efort, fapt dovedit în desfășurarea setului decisiv, în care Emma Răducanu s-a desprins cu o lejeritate surprinzătoare. 

Emma Răducanu a crezut că a câștigat game-ul la 40-15 și s-a dus înspre banca de odihnă

O întâmplare amuzantă a avut loc în game-ul trei al setului decisiv, Emma Răducanu ducându-se înspre banca sa de odihnă la scorul de 40-15. Sportiva din Marea Britanie a fost convinsă că game-ul se terminase, dar s-a întors pe teren la semnalul arbitrei și a încheiat în favoarea sa soarta game-ului. 

În turul secund, Emma Răducanu va juca împotriva Dankăi Kovinic din Muntenegru. 

Australian Open 2022 este abia al treilea turneu de mare șlem la care Emma Răducanu participă, după edițiile 2021 ale turneelor de la Wimbledon și US Open, unde a atins faza optimilor, respectiv a câștigat trofeul. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!