Rafael Nadal merge la Wimbledon! Și-a dezvăluit planurile pentru restul anului: s-a anunțat „prezent” la doar trei turnee

Rafael Nadal Wimbledon 2022 Rafael Nadal sezon 2022 Rafael Nadal turnee sezon 2022 Tenis ATP Wimbledon editia 2022 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 15:23
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 15:30

Rafael Nadal are în program trei turnee, până la începutul toamnei, existând posibilitatea ca numai Turneul Campionilor să se adauge pe lista prezențelor competiționale ale tenismenului iberic în restul sezonului 2022. 

Rafael Nadal (36 de ani, 4 ATP) a anunțat că intenționează să se deplaseze la Londra luni, în data de 20 iunie, pentru a se pregăti, timp de o săptămână, de începerea turneului de la Wimbledon, fixată în data de 27 iunie. 

Dublul campion de Grand Slam al sezonului actual și-a anunțat prezența la Wimbledon, US Open, iar a treia competiție la care dorește să participe este Mastersul Canadian de calibru ATP 1000, turneu pregătitor înaintea ultimei competiții de mare șlem a anului. 

Rafael Nadal: „Intenția mea e să merg luni la Londra și să particip la Wimbledon!”

Referitor la tratamentele primite în Barcelona, după încheierea turneului de la Roland Garros, Rafa Nadal le-a oferit fanilor săi vești bune, lăsând de înțeles că durerile resimțite la nivelul piciorului stâng au scăzut în intensitate.

„Ce a fost făcut în Barcelona nu are efecte imediate, dar se simt anumite schimbări. Am avut câteva senzații ciudate, dar durerea a scăzut. Intenția mea e să joc la Wimbledon și să călătoresc înspre Londra luni,” a anunțat Rafael Nadal, într-o conferință de presă susținută la Mallorca, notează jurnalistul Sebastian Torok

În această săptămână, Rafael Nadal și-a început pregătirile pe iarbă, antrenându-se la Mallorca Country Club, în încercarea de a aborda apt de joc al treilea turneu de mare șlem al anului 2022.  

Turneele la care va juca Rafael Nadal în vara anului 2022 

  • Wimbledon (27 iunie - 10 iulie)
  • ATP 1000 Montreal (7-14 august)
  • US Open (29 august - 11 septembrie)

Ocupant al primei poziții în cursa pentru Turneul Campionilor de la Torino, programat pentru săptămâna 13-20 noiembrie, Rafael Nadal ar putea să figureze în competiția cu renume din nordul Italiei, având în vedere că este, alături de turneul din Miami, singurul trofeu major care îi lipsește din palmares. 

Nu în ultimul rând, Rafa Nadal a confirmat că va deveni tată, în această toamnă. 

Urmărește și >> Cine e cel mai bun: Federer, Nadal sau Djokovic? Andrei Pavel a răspuns fără să clipească. Ce palmares a avut românul împotriva celor trei

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!