Tenis

Presa internationala, LA PICIOARELE SIMONEI HALEP dupa victoria PERFECTA din sferturi 

BBC, Fox Sports si contul oficial al AO au elogiat-o pe Simona Halep dupa prestatia din sferturi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 05:04
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 05:08

Presa internationala s-a aratat placut surprinsa de prestatia senzationala reusita de Simona Halep in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe Anett Kontaveit din Estonia cu un dublu 6-1 in doar 53 de minute de joc. 

"Superba Simona Halep sprinteaza in semifinale. Halep a distrus-o genial pe Anett Kontaveit in doar 53 de minute", au titrat englezii de la BBC. "Aproape de perfectiune. De neoprit!" au scris australienii de la Melbourne pe contul oficial al competitiei. 

"Simona Halep a trimis miercuri un avertisment la Australian Open dupa ce s-a calificat in semifinale dupa doar 53 de minute de joc. Halep a distrus-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala de la Melbourne. Halep, in varsta de 28 de ani, singura sfertfinalista care nu a cedat set pana acum, urmareste sa-si adauge in palmares titlul de la Melbourne alaturi de trofeele de la Roland Garros si Wimbledon", au relatat jurnalistii americani de la Fox Sports. 

"Va amintiti acea privire pe care a avut-o Simona Halep la Wimbledon 2019? A fost o cautatura cu o concentrare intensa, o furie controlata si o implacabilitate pozitiva. Halep a jucat azi cu o furie controlata similara in timpul sfertului de finala castigat 6-1, 6-1 in doar 53 de minute", a fost scris pe tennis.com.

Modifică setările cookies