Tenis

DECLARATIA EMOTIONANTA cu care Simona Halep le-a cucerit inimile australienilor | Mesajul INTIM pe care i l-a transmis lui Darren Cahill 

Simona Halep le-a jurat iubire australienilor si le-a relatat ca Australia e a doua sa casa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 04:16
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 04:23

Simona Halep a facut o declaratie emotionanta la scurt timp dupa victoria fabuloasa bifata in sferturile de finala, scor 6-1, 6-1 in fata estoniencei Anett Kontaveit. 

Halep le-a jurat iubire australienilor, declarand Australia a doua sa casa si i-a multumit din nou lui Darren Cahill pentru faptul ca a facut-o sa devina intai o persoana mai buna, iar apoi o jucatoare mai dibace.

"Va multumesc ca ati venit la meci, este o placere pentru mine sa joc aici in Australia si sunt fericita ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu. Sunt bucuroasa ca m-am calificat in semifinale. Aici e a doua mea casa, ma simt parte din aceasta comunitate avand un antrenor australian", a declarat Halep. 

"De cand l-am intalnit (n.r. pe Darren) acum 4-5 ani am lucrat din greu la atitudine, la joc, iar acum sunt o persoana mai buna si o jucatoare mai buna. Ii multumesc pentru ajutor, e un om minunat, iar comunicarea dintre noi e facila, ma intelege", a mai spus Simona. 

Modifică setările cookies