Nick Kyrgios Novak Djokovic rafael nadal Tenis

Petrecerile și alcoolul îl fac pe Kyrgios să se gândească la retragere: „Mă simt de 57 de ani” 

Nick Kyrgios nu vrea să urmeze modelul adoptat de Rafael Nadal și Novak Djokovic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 14:59
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 14:59

Tenisul masculin a predat lecții de longevitate nenumărate, în ultimul deceniu. De la Roger Federer la Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Stan Wawrinka, mai mulți campioni de Grand Slam au demonstrat că își pot împinge limitele mai mult decât s-a crezut la începutul Erei Open că ar fi posibil. 

Întrebat dacă vrea să le calce pe urmele trasate de Rafael Nadal și Novak Djokovic, Nicholas Kyrgios (28 de ani, 35 ATP) a glumit, spunând că se simte bătrân, în urma numeroaselor petreceri care l-au ținut treaz nopțile. 

Kyrgios a declarat că viața de noapte îl face sigur de faptul că se va retrage în maximum 5 ani

„Nicio șansă! Nu există nicio șansă să joc până la 33 de ani. Este nebunesc ca Kyrgios să joace până la 33 de ani. Nu voi juca atât! Promit că atunci când mă voi retrage, nu mă veți mai vedea.

Calendarul este scăpat de sub control. Îmbătrânesc! Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile, mă simt ca la 57 de ani”, a spus Nick Kyrgios în cadrul evenimentului Ultimate Tennis Showdown, din Los Angeles, conform Daily Star.

Finalist în 2022, Kyrgios a comentat finala Wimbledon 2023 în stilul său caracteristic

Finalist în ediția 2022 a competiției de la Wimbledon, Nicholas Kyrgios a comentat succint desfășurarea finalei din acest an.

În timpul ultimului act de la Londra, australianul Kyrgios l-a numit pe Carlos Alcaraz „monstru”, după ce l-a văzut revenind după un prim set pierdut cu 6-1 și ajungând să îl conducă pe Novak Djokovic cu 2-1 la seturi. 

Cât despre tenismenul sârb, cel în fața căruia a pierdut finala de anul trecut, Kyrgios a spus următoarele, după finalizarea primelor trei seturi: „Dacă cumva... în cazul în care, cumva, Djokovic întoarce finala asta de aici, sunt convins că nu e om!”, au fost cuvintele intrigante transmise de Kyrgios, pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!