Sorana Cirstea Sorana Cirstea Veronika Kudermetova US Open 2021 Tenis

O cheamă Sorana Federer? Cîrstea a reușit lovitura turneului în primul tur la US Open: a primit aplauze la scenă deschisă

Sorana Cîrstea a reușit o lovitură imposibilă în zona fileului în meciul cu Veronika Kudermetova din primul tur la US Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 08:59
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 09:02

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la US Open, după o victorie în trei seturi, scor 7-6, 3-6, 6-0 cu Veronika Kudermetova, numărul 31 mondial. Partida s-a întins pe durata a două ore și două minute. 

Dincolo de spiritul de luptă formidabil și rezistența fizico-psihică, Sorana Cîrstea a impresionat prin jocul său propriu-zis. Pe lângă forehand-urile sale care pot distruge orice apărare din circuitul WTA, sportiva din România a înregistrat o reușită în zona fileului care a adus aminte de Roger Federer.

Sorana Cîrstea va juca joi, 2 septembrie în turul 2 la US Open 


La 4-4, 15-15 în primul set, Sorana Cîrstea a realizat un moment de magie à la Federer, lovind perfect un voleu de backhand cu spatele la terenul advers, dintr-o poziție mai mult decât pretențioasă. Spectatorii din tribune s-au bucurat enorm de frumusețea momentului de o tehnicitate rar văzută în tenis. 

Pentru calificarea în turul 2, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de $115,000. Românca va juca cu Shelby Rogers (43 WTA), iar dacă o va învinge va încheia un sezon în care va fi ajuns cel puțin în turul 3 la fiecare dintre cele patru turnee de mare șlem. 

Modifică setările cookies