Karolina Muchova a lăudat-o pe Sorana Cîrstea, după meci: ce a apreciat la jucătoarea din România

Karolina Muchova Sorana Cirstea US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 12:02
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 12:01

Karolina Muchova a ținut să precizeze la rândul său că 6-0 nu a reflectat precis realitatea jocului din setul unu. 

Karolina Muchova (27 de ani, 10 WTA) a făcut un gest onorabil, la conferința de presă, unde a ținut să precizeze că proporțiile scorului din setul întâi nu au reflectat echilibrul dintre ea și Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA). 

Sportiva din Republica Cehă a declarat că partida a fost foarte dificilă și că a fost nevoită să lupte pentru fiecare minge câștigată, acordându-i credit Soranei Cîrstea. 

Karolina Muchova admite că proporțiile scorului din setul întâi nu reflectă realitatea din teren

„În ciuda scorului de 6-0, game-urile au fost foarte echilibrate, așa că scorul nu reflectă cu adevărat echilibrul care a fost pe teren. A fost foarte dificil.

Îmi amintesc game-ul care a durat cam 15 minute. Da, a fost 6-0, dar în niciun moment nu a fost ușor, a trebuit să lupt pentru fiecare minge.

Cred că a fost foarte important să fac break-ul, la 2-0 pentru Sorana, în setul doi. Sunt foarte fericită că l-am reușit, după care mi-am ținut serviciul și am revenit în meci. Acest moment s-a dovedit a fi cheia victoriei,” a spus Karolina Muchova despre Sorana Cîrstea, la New York. 

Muchova, la un pas de a doua finală de Grand Slam, în 2023

„Sunt destul de încăpățânată. Atunci când stabilesc că vreau ceva, atunci fac tot ce depinde de mine, devin foarte competitivă,” a adăugat Muchova, descriindu-se în conferința de presă organizată după meciul din sferturile de finală ale Openului American. 

Joi, 7 septembrie, Karolina Muchova o va întâlni pe Cori Gauff (19 ani, 6 WTA), în încercarea de a se califica în a doua finală de Grand Slam, în sezonul 2023. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!