HALEP - WILLIAMS 6-2, 6-2 | Mesaj PUTERNIC al "Regelui" pentru "Regina tenisului"! Gica Hagi, REACTIE imediata dupa finala de la Wimbledon: "Duci Romania in elita mondiala!"

HALEP - WILLIAMS 6-2, 6-2 | Mesaj PUTERNIC al "Regelui" pentru "Regina tenisului"! Gica Hagi, REACTIE imediata dupa finala de la Wimbledon: "Duci Romania in elita mondiala!"

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat finala contra Serenei Williams in doua seturi, scor 6-2, 6-2. Simona a avut nevoie de mai putin de o ora de joc pentru a castiga al doilea titlu de Grand Slam din cariera.

Simona Halep a fost felicitata si de Gica Hagi dupa succesul de la Wimbledon. "Regele" din fotbalul romanesc a felicitat-o pe "Regina tenisului" printr-un mesaj scurt, dar puternic postat pe contul de Facebook.

"Cuvintele sunt prea mici. Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial", a fost mesajul postat de Gica Hagi pe Facebook.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT