Goran Ivanisevic, „încă în șoc” după finala Wimbledon, pierdută de Djokovic. Ce a spus despre Alcaraz

Goran Ivanisevic Carlos Alcaraz finala Wimbledon 2023 Novak Djokovic Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 08:00
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 07:59

Antrenorul tenismenului sârb consideră că doar Novak Djokovic și Jannik Sinner îl pot opri pe Carlos Alcaraz din misiunea sa de a-și apăra titlul de campion cucerit la Flushing Meadows. 

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic se declară în continuare într-o ușoară stare de șoc, după deznodământul nefavorabil al finalei Wimbledon 2023

Elevul său a fost învins de Carlos Alcaraz, în cinci seturi, după un ultim act de 4 ore și 42 de minute, în al cărui set decisiv „Nole” a ratat desprinderea, în primele game-uri, când a scăpat printre degete o minge de break ca și câștigată. 

Ivanisevic: „Alcaraz, mereu zâmbitor, chiar și atunci când pierde. E uimitor.”

„Sunt încă un pic în șoc, după finală. Novak spus totul în discursul său după meci, unele finale pe care ar fi trebuit să le piardă, le-a câștigat, iar altele pe care ar fi trebuit să le câștige, le-a pierdut. 

În cele din urmă, Novak a avut multe șanse pe care nu le-a fructificat. Alcaraz a jucat mai curajos, mai hotărât când a fost nevoie, a fost mai bun în ziua aceea și a câștigat meciul.

Continui să repet același lucru, Carlos este o mare figură. Ca persoană este fenomenal și ca jucător nici măcar nu voi spune mai multe... este un miracol. Energia pe care o aduce pe teren, modul în care joacă... este mereu zâmbitor, chiar și atunci când pierde. E uimitor,” a declarat Ivanisevic, într-un interviu acordat Sportske

În ciuda eșecului suferit în ultimul act competițional al întrecerii de la Wimbledon, Novak Djokovic rămâne tenismenul cu cele mai multe titluri de mare șlem cucerite, 23. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!