FOTO Genul programului: dramă. Imaginea zilei vine din partea finalistei învinse a turneului de la Wimbledon 

Ons Jabeur finala Wimbledon 2023 Marketa Vondrousova Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 16 Iulie 2023, 08:48
Data actualizarii: Duminica 16 Iulie 2023, 08:47

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a izbucnit în plâns în momentul în care a ridicat trofeul acordat finalistei învinse. 

Ons Jabeur (28 de ani, 6 WTA) a pierdut trei finale de Grand Slam, în ultimul an, iar efectul înfrângerilor cumulate s-a văzut în timpul ceremoniei de premiere organizate după finala ediției 2023 a turneului de la Wimbledon.

Învinsă cu 6-4, 6-4 de Marketa Vondrousova, după doar o oră și douăzeci de minute de joc, sportiva tunisiană nu a putut să nu plângă, în primele momente de după încheierea meciului. 

Ons Jabeur, candidată la imaginea anului în sport

  • Ons Jabeur din Tunisia a pierdut fiecare din primele trei finale de Grand Slam ale carierei sale. 

„O să încerc să vorbesc, dar e foarte dur. O să arăt urât în poze. Cred că acesta este cel mai dureros eșec din cariera mea. Va fi o zi grea pentru mine, dar nu mă voi da bătută și voi reveni mai puternică. O să câștig un Grand Slam, într-o bună zi.

A fost un turneu grozav. Mi-aș fi dorit să îl duc până la capăt, dar vreau să mulțumesc echipei mele. Vom reuși să câștigăm un Grand Slam într-o zi, vă promit,” a declarat învinsa Ons Jabeur, în cadrul ceremoniei de premiere. 

La finalul acesteia, Ons Jabeur a făcut un pas în față, pentru a-și prezenta trofeul, în fața publicului, moment în care a izbucnit incontrolabil în plâns, oferind una dintre cele mai puternice imagini ale sportului, din ultimii ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!