VIDEO „E timpul să continui să visez” Ce a spus Alcaraz, după ce a devenit cel mai tânăr finalist Wimbledon, de la Nadal încoace

Carlos Alcaraz Daniil Medvedev Wimbledon 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 22:07
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 22:06

Carlos Alcaraz a devenit al treilea tenismen spaniol calificat în finala Wimbledon, după Manolo Santana și Rafael Nadal. 

Carlos Alcaraz (20 de ani, 1 ATP) s-a calificat în prima finală a carierei, în turneul de la Wimbledon, iar tenismenul din Murcia nu s-a ferit de cuvinte mari, pe măsura performanței sale, în interviul oferit imediat după încheierea semifinalei cu Daniil Medvedev.

Spaniolul a trecut de rus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-3, 6-3, în doar o oră și patruzeci și nouă de minute de joc, pentru a-și asigura șansa de a-l provoca pe campionul en-titre, Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP), în ultimul act. 

Carlos Alcaraz: „Nu e timpul să mă tem sau să fiu obosit. E timpul să continui să visez.”

„E un vis devenit realitate pentru mine. Să joc o finală la Wimbledon e ceva de necrezut pentru mine.

Mă voi bucura de acest moment grozav pentru mine. E timpul să continui să visez,” au fost primele cuvinte spuse de Carlos Alcaraz, după prima calificare în finala turneului de la Wimbledon. 

Cum vede Alcaraz finala Wimbledon 2023, pe care o va disputa împtoriva lui Djokovic

„Ce pot să spun? Toată lumea știe ce legendă este el. Va fi foarte, foarte dificil, dar voi lupta. O să cred în mine și cred că pot să îl bat aici.

Va fi dur, dar la asta am visat, de când am fost mic. E o finală, nu e timpul să mă tem sau să fiu obosit, voi da totul pentru a câștiga și vom vedea ce se va întâmpla,” a completat Carlos Alcaraz, în anticiparea finalei Wimbledon 2023, programată pentru ziua de duminică, 16 iulie, de la ora 16:00. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!