emma raducanu Emma Raducanu parinti Ion Raducanu Tenis WTA Tenis

Emma Răducanu dezvăluie marele secret legat de părinții săi: „Așa m-au crescut!” Când și-a dat seama că e talentată

Emma Răducanu dezvăluie unul dintre secretele învățate de la părinți, aplicate în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 09:18

Emma Răducanu a fost numită de BBC personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie, câștigând un nou val de atenție din partea conaționalilor săi. 

La scurt timp după primirea trofeului, campioana de la US Open le-a explicat englezilor că a fost crescută într-o atmosferă calmă, în care emoțiile nu s-au dus niciodată la extreme. Menționând acest lucru, Emma Răducanu pare că a învățat de la tatăl său, Ion și de la mama sa, Renee una dintre cele mai prețioase lecții în sport, aceea de a trata succesul și eșecul în maniere aproape identice.

Emma Răducanu: „Când i-am bătut pe băieți, atunci mi-am spus: 'Ok, sunt destul de bună.'”


„Părinţii mei nu au fost niciodată persoane care să facă mare petrecere din orice reuşită a mea. Au fost mereu la un nivel normal, nu au ajuns la extreme. Aşa m-au crescut,”
dezvăluie Emma Răducanu, care a împlinit 19 ani în data de 13 noiembrie.  

„Aveam cinci ani când am jucat pentru prima dată tenis. Când am realizat că pot să câştig în faţa băieţilor mi-am spus: ‘Ok, sunt destul de bună’. După Wimbledon am ştiut exact ce îmi doresc să fac. În fiecare meci pe care l-am jucat am zis: ‘De ce să nu pot câştiga? Poate fi câştigătoare ea sau eu, de ce să nu fiu eu?”, a transmis campioana de la US Open 2021, conform The Express, citat de AS

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!