VIDEO Atenție, cad forehand-uri cu 200 km/ h! Așa arată o minge lovită cu nivel maxim de încredere de spectaculosul Gael Monfils

Gael Monfils ATP Masters 1000 Indian Wells Carlos Alcaraz Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 19:25
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 19:25

Gael Monfils a ridicat publicul californian în picioare, în urma unui forehand direct câștigător care a atins viteza de 199 km / h. 

Gael Monfils (35 de ani, 28 ATP) a fost eliminat de Carlos Alcaraz (18 ani, 19 ATP), scor 7-5, 6-1, în optimile de finală ale competiției ATP Masters 1000 de la Indian Wells. 

În ciuda înfrângerii, tenismenul francez încheie o săptămână în care a impresionat pe terenul de tenis nu doar în meciul în care l-a învins pe liderul ATP, Daniil Medvedev

În primul game al partidei cu Alcaraz, Gael Monfils nu a refuzat invitația unei mingi boltite, expediate de tânărul jucător spaniol, pe care l-a executat cu un forehand direct câștigător care a atins viteza maximă de 199 km/ h. 

Performanța rar întâlnită în tenisul masculin a fost confirmată de jurnalistul american, Ben Rothenberg, care a afirmat că „nu consideră că a văzut vreo lovitură mai rapidă” în tenis, exceptând serviciile. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!