Yannick Kamanan Australian Open 2022 Daniil Medvedev Nick Kyrgios Tenis

31 de ași mai târziu: „Ce vei mânca la cină?” Kyrgios: „Nu știu, omule, probabil serva lui Medvedev, direct pe gât în jos”

Partida dintre Kyrgios și Medvedev a înregistrat 48 de ași serviți, dintre care 31 i-au aparținut numărului 2 ATP. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 07:03
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 09:26

Nick Kyrgios a fost învins de Daniil Medvedev, scor 7-6, 6-4, 4-6, 6-2 în cel mai spectaculos meci al turului secund la Australian Open 2022, după 2 ore și 58 de minute. 

„A fost un meci amuzant, pentru că amândoi servim puternic și abia reușeam să returnăm niște mingi,” a spus Daniil Medvedev în interviu oferit lui Jim Courier după meci, partida încheindu-se cu un total de 48 ași serviți, dintre care 31 de către numărul 2 ATP

Nick Kyrgios vs. Daniil Medvedev, cel mai spectaculos meci al Openului Australian în primele 2 tururi

Cu doar 17 ași serviți, față de cei 31 reușiți de rus, Nicholas Kyrgios a reușit să se amuze de situație în conferința de presă susținută după meci.

„Kyrgios, ce vei mânca la cină?”, a fost una dintre ultimele întrebări puse în conferința de presă, la care Kyrgios a răspuns: „Nu știu, omule... probabil serva lui Daniil, direct pe gât în jos.”

Deși a jucat mai puține puncte cu prima servă (66%, față de 71%, Kyrgios), Medvedev a câștigat 85% din punctele jucate cu prima servă, cu 11 procente mai mult decât tenismenul australian, diferență înregistrată și pe serva a doua. 

Daniil Medvedev, enervat de publicul australian

„Multe game-uri au fost ușoare pentru mine, am dat mulți ași, dar câteva momente au fost dificile.

La minge de break, pe serva a doua, oamenii se bucurau ca și cum deja făcusem dublă greșeală. E dezamăgitor. Nu toată lumea a făcut-o, dar cei care au făcut-o au probabil un IQ scăzut,” a declarat Daniil Medvedev, într-un dialog cu Mats Wilander

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!