VIDEO Golurile din lovitură liberă, 'specialitatea casei' pentru Stanciu! Încă o reușită după o super-execuție pentu mijlocașul român

Nicolae Stanciu gol din lovitura libera Slavia Praga Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 00:13
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 00:15

Slavia Praga a jucat cu Teplice în etapa cu numărul 16 din campionatul Cehiei, 3-0. 

Liderul din Cehia a câștigat fără probleme meciul cu Teplice de pe teren propriu. Nicolae Stanciu a fost titular, iar în minutul 16 a deschis scorul cu o execuție superbă din lovitură liberă. Mijlocașul român a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni jucători din echipa Slaviei. 

Nicolae Stanciu, gol superb din lovitură liberă 

Fotbalistul a devenit deja renumit pentru golurile superbe pe care le-a înscris din lovitură liberă în tricoul Slaviei. Stanciu s-a ridicat și de această dată la nivelul așteptărilor. 

Mijlocașul a șutat perfect, cu efect, din apropierea colțului dreapta al careului de 16 metri, lăsându-l fără replică pe portarul oaspeților. A fost a cincea reușită a lui Stanciu din lovitură liberă în tricoul Slaviei de la transfer și până acum.

Nicolae Stanciu a bifat 107 meciuri în tricoul Slaviei Praga din 2019 până în prezent, iar de atunci a înscris 25 de goluri și a oferit și 27 de pase decisive. Din cele 25, 5 sunt din lovitură liberă, o cifră impresionantă pentru un fotbalist. 

În 22 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Slavia, Stanciu a înscris de cinci ori și a pasat decisiv de șapte ori. 

VIDEO - Golul înscris de Nicolae Stanciu din lovitură liberă 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!