EXCLUSIV "Întrebarea asta o puneți de 20 de ani!" Stanciu a ripostat la o întrebare firească adresată după ratarea calificării

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 21:11
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 21:32

Liechtenstein - România 0-2 / Macedonia de Nord - Islanda 3-1. România a terminat pe 3 Grupa J și a ratat accederea în barajul pentru CM 2020.

Nicolae Stanciu a purtat banderola de căpitan în absența lui Vlad Chiricheș. A condus jocul României, a ratat un penalty și a avut puterea să vorbească despre mai multe subiecte la finalul confruntării de la Vaduz.

"Dezamăgirea e mare, dar cum am zis după meciul cu Islanda, dacă nu se va întâmpla o minune la Skopje... Calificarea am pierdut-o la noi acasă cu Islanda, acela a fost meciul decisiv. 

Mai erau speranțe, dar era clar că nu mai depindeam de noi și având în vedere rezultatul obținut de Macedonia în Armenia era destul de greu...

Doar am auzit lumea bucurându-se, m-am gândit că s-a marcat acolo și e bine (n.r.: - despre golul egalizator al Islandei la Skopje), dar am încercat să stăm concentrați ca să nu se întâmple la noi în surpriză", a declarat Stanciu.

"Întrebarea asta o puneți de 20 de ani!"

Întrebat de jurnalistul Pro TV, Adrian Costeiu, despre un subiect delicat, situația fotbalului românesc și momentul în care se va califica România la CM, Stanciu s-a arătat puțin iritat.

"Nu mai cunosc în amănunt situația cluburilor din România, acolo, în Cehia, nu sunt întârzieri cu salariile, nu vezi atâția patroni că vorbesc în presă, se întâmplă doar lucruri normale. 

Dacă echipele puternice din România ar juca în grupele europene, ar fi constanță. Întrebarea cu Mondialul o puneți de 20 de ani! Nu suntem prima generație care nu s-a calificat! Precedentele campanii s-au terminat pe locul 4 sau mai jos, întrebarea asta ați pus-o de 20 de ani încoace! 

Mai suntem câțiva jucători care am fost de foarte mult timp la națioanală, probabil lucrul ăsta ar trebui să dea speranțe fanilor...

Ceea ce au reușit la tineret, cu sigurnață vom reuși la mare... Discuțiile astea le-am avut înainte de convocare, o parte din jucători a vorbit cu dânsul...", a mai declarat Nicolae Stanciu, la finalul partidei de la Vaduz. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!