VIDEO AC Milan i-a invitat pe fani să voteze: "Tătărușanu sau Maignan?"

Ciprian Tatarusanu AC Milan mike maignan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 12:15
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 12:14
Ciprian Tătărușanu (37 de ani) își încheie contractul cu AC Milan pe 30 iunie, iar portarul român se va despărți de formația de pe San Siro.

Tătărușanu își poate lua rămas bun de la AC Milan cu un premiu important. "Rossonerii" vor oferi în aceste zile distincția pentru parada sezonului, iar portarul român are mai multe nominalizări.

Ciprian Tătărușanu, nominalizat la premiul pentru parada sezonului de la AC Milan

Luni, AC Milan a publicat două parade spectaculoase, una a lui Tătărușanu dintr-un meci cu Chelsea, din Liga Campionilor și alta a lui Mike Maignan dintr-un derby cu Inter.

În total, sunt 16 mominalizări pentru premiul de parada sezonului la AC Milan. Nu mai puțin de 10 îi aparțin lui Maignan, 4 sunt ale lui Tătărușanu, iar Lapo Nava (Milan Primavera) și Laura Giuliani (echipa de fotbal feminin) au câte una.

Primul duel este cel amintit dintre Tătărușanu și Maignan, iar AC Milan i-a invitat pe fani să voteze pe rețelele sociale.

Tătărușanu se desparte de AC Milan

Portarului român îi expiră contractul la finalul lunii iunie și nu va primi o propunere de prelungire. Gazzetta dello Sport a anunțat că AC Milan este gata să se despartă de o echipă întreagă de jucători, iar Ciprian Tătărușanu se află printre ei. 

Conducerea rossonerilor plănuiește să înnoiască aproape jumătate din lot. Sursa citată precizează că există 13 jucători care pot pleca în această vară, iar cu ei se poate alcătui ușor un prim 11. 

Primul 11 alcătuit de Gazzetta dello Sport conține și nume neașteptate, dar și nume ale jucătorilor cărora le expiră înțelgerea în acest an: Tătărușanu - Dest, Caldara, Ballo-Toure - Maldini, Vranckx, Bakayoko, Rebic - De Ketelaere, Adli - Origi 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!